Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. října 2019 18:24
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Veganka zažalovala tři své kamarády proto, že kvůli nim snědla kuřecí nugetky, když byla opilá

NEWS
Uložit Uložené

Tvrdili jí, že jsou veganské.

Součástí veganství je i to, že si lidé musí dávat neustálý pozor na vše, co si vloží do úst. Přečíst si složení jídla ale není tak složité.

Problém může nastat tehdy, když se vegan spolehne na své kamarády, kteří veganství nemusí brát zcela vážně. Především, když je v situaci zahrnut alkohol.

 

Vegánka zažalovala troch svojich kamarátov preto, že kvôli ním zjedla kuracie nugetky keď bola opitá
Vegánka zažalovala troch svojich kamarátov preto, že kvôli ním zjedla kuracie nugetky keď bola opitá Zdroj: pxhere

Přesně takovou chybu udělalo jedno děvče, které se později stěžovalo na Redditu. Kamarádi jí totiž dali sníst kuřecí nugetky, i když ji ujistili, že jsou veganské.

Vše vysvětluje ve svém postu. Tvrdí v něm, že maso nejedla od svých čtyř, hned když se dozvěděla odkud maso vlastně pochází. Vegetariánkou je už deset let. Vědí to všichni v jejím okolí a donedávna si myslela, že to i respektují.

Byla s kamarády na párty a přiznává, že se opila. Její kamarádi si mysleli, že bude vtipné dát jí sníst kuřecí nugetky. Tvrdí, že se následně ještě ujišťovala, zda jsou skutečně veganské, načež jí řekli, že ano. Jejich chuť se jí zdála zvláštní, ale myslela si, že to je jen kvůli tomu, že je opilá.

Doporučeno
Muž jedl syrovou hlavu prasete přímo před vegany. Protestoval proti veganskému festivalu Muž jedl syrovou hlavu prasete přímo před vegany. Protestoval proti veganskému festivalu 24. března 2019 19:40

To, co se stalo ve skutečnosti se dozvěděla až o den později, když jí sestra poslala příběhy jejích kamarádů na Snapchatu. Ukazovali tam balení nugetek, dokonce i to, jak se ptala, zda jsou skutečně veganské. Později napodobovali, jak by asi vypadala její reakce, kdyby jí řekli pravdu. Na videích předstírali pláč a řvali: „Kuřátka!“

 

„Vše, co zveřejnili, jsem později nahrála a odnesla na policii z důvodu manipulace s potravinami.“ Její kamarádi, o kterých se ve svém příspěvku vyjádřila jako o bývalých, nyní čelí obviněním.

Domů
Sdílet
Diskuse