Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. října 2019 15:23
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Bella Hadid je nejkrásnější ženou na světě, tvrdí věda

REFRESHER
Uložit Uložené

Na druhém místě najdeme Beyoncé a velmi dobře dopadly i Kate Moss nebo Ariana Grande.

Plastický chirurg Julian De Silva stojí za speciální vědeckou rovnicí, která dokáže na základě znalosti matematického klíče – zlatého řezu, určit, jak má vypadat dokonalá ženská tvář. Samozřejmě, každá žena může mít své specifické rysy, díky kterým je pro ostatní atraktivní, Daily Mail ale informuje o existenci přiměřených předpokladů přibližujících se řecké dokonalosti.

Doporučeno
REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem REFRESHER dívka Sharlota: Za post na Instagram si v tuto chvíli vydělám víc než za koncert, chci pomáhat lidem 20. srpna 2019 16:20

Výzkum realizovala počítačová mapovací technika, kterou De Silva při své práci využívá a mohla by pomáhat i v případě plastických operací.

Nejdokonalejší tvář na světě má podle rovnice 23letá modelka Bella Hadid, která oslavila narozeniny teprve před pár dny. Pomyslné dokonalosti zlatého řezu se přibližuje na 94,35 %. „Její oči, obočí, nos, rty, brada, čelist a tvar hlavy se nejvíce přibližují k antické řecké myšlence ideálu“ píše Daily Mail.

Na druhém místě se nachází Beyoncé s procentní úspěšností 92,44 % a na třetím herečka Amber Heard s 91,85 %. Následují Ariana Grande, Taylor Swift a Kate Moss.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@bellahadid),

Domů
Sdílet
Diskuse