Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. října 2019 13:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Šéf UFC tvrdí, že Conor McGregor již není největším bojovníkem. Má nového jasného favorita

SPORT UFC
Uložit Uložené

Conor McGregor má na současném zájmu o bojové sporty obrovskou zásluhu, přesto však prezident prestižní organizace UFC vidí lídra v někom jiném.

Podle prezidenta prestižní organizace UFC už Conor McGregor není největším MMA bojovníkem na světě. Dana White to potvrdil v otevřeném rozhovoru pro Boston Globe, kde se mimo jiné dostal i k tématu svého kamarádství s Donaldem Trumpem.

Veřejnost však pochopitelně nejvíce zaujalo jeho tvrzení o tom, kdo je v současnosti opravdovým lídrem: „Khabib je největším bojovníkem, Conor ním už není,“ říká pravděpodobně nejpovolanější odborník na smíšené bojová umění. Minimálně po stránce byznysu.

Doporučeno
Vymlátil bych z něj duši, řekl Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora Vymlátil bych z něj duši, řekl Floyd Mayweather starší na adresu Conora McGregora 26. srpna 2019 12:03

Samozřejmě, nikdo nemůže McGregorovi vzít zásluhy, protože právě díky jeho kontroverznímu přístupu dnes sledují bojové sporty obrovské masy lidí, po stránce výkonů však už jedničkou není.

Argumentem je podle šéfa UFC kromě vzájemného zápasu těchto dvou i skutečnost, že se daří organizaci překonávat rekordy v prodejích vstupenek i bez účasti Conora McGregora během celého roku 2019. Z rozhovoru se dozvídáme, že by se měl irský bojovník do oktagonu vrátit již za několik měsíců . 

Domů
Sdílet
Diskuse