Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 20:52
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Policie zveřejnila video, jak malého chlapce srazilo auto. Chtěl rychle přeběhnout přes přechod

NEWS
Uložit Uložené

Chlapec po incidentu vstal a vrátil se na chodník.

Ve škole se děti učí, že se před přechodem přes silnici nejdříve rozhlédnou do obou stran hned dvakrát, aby si byly pořádně jisté, že mohou bezpečně přejít přes přechod pro chodce. V uspěchaném světě plném sluchátek a mobilů ale už někteří na tuto „bezpečnostní pojistku“ jaksi zapomněli.

Doporučeno
Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu 13. října 2019 8:00

Důkazem toho je i video, které zveřejnila bratislavská policie. Jen pár vteřin stačí na to, aby se stala obrovská tragédie. Chlapec, odhadem kolem 8 až 12 let, chtěl rychle přeběhnout přes cestu v Bratislavě na Karloveské ulici. Na přechodu sice byl, ale očividně neodhadl situaci. Auto nestihlo zabrzdit a dítě srazilo.

Náraz policie rozmazala. Na videu je ale vidět, že chlapci se zřejmě nestalo nic vážného, po nehodě totiž vstal a vrátil se zpět na chodník. Pozitivum je i pohotová reakce lidí, kteří situaci viděli. Ihned chlapci přiběhli na pomoc.

Chlapce auto srazilo 18. září a krátká nahrávka má sloužit jako výstraha. Policisté případ nadále vyšetřují a vyzývají rodiče, aby své děti opakovaně upozorňovali na to, jak se mají chovat při pohybu na silnici.

Domů
Sdílet
Diskuse