Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Asus.
28. října 2019 19:49
Čas čtení 0:00
Sponzorovaný obsah

Leoš Mareš byl na počítačových hrách závislý, Jirka Král má herní sestavu za milion

REFRESHER LEOŠ MAREŠ
Uložit Uložené

Jak to vypadalo na obrovské herní události s názvem For Games, která se konala nedávno v Praze? Sleduj reportáž a dozvíš se.

Nedávno se v Praze konala herní událost For Games 2019, na které jsme si i my měli možnost zahrát počítačové hry proti profesionálům a vyzkoušet si tak na chvíli život v kůži těch, kteří objevili vášeň v e-sports. Blíže jsme se podívali i na nové vychytávky od technologického giganta ASUS a samozřejmě jsme vedle toho všeho stihli vyzpovídat návštěvníky. 

Mezi nimi nechyběl ani známý, dnes už bývalý youtuber, který nám prozradil i to, jaký je jeho rekord v hraní počítačových her. Dostali jsme se i k tématu, kolik je ochoten utratit za počítačovou sestavu a zda chystá v dohledné době svatbu. 

Kromě něj jsme odchytili i Menta nebo Alkana, kteří patří mezi nejznámější české youtubery. Ti nám kromě otázek týkajících se her odpověděli na to, jaké jsou jejich oblíbené tenisky. Milým překvapením bylo i setkání s Leošem Marešem, jehož na událost dotáhl syn.

Doporučeno
Fotí se polonahé, dělají zvrácenosti a vytvářejí dokonalý obsah pro pedofily. Kdo jsou eGirls? Fotí se polonahé, dělají zvrácenosti a vytvářejí dokonalý obsah pro pedofily. Kdo jsou eGirls? 25. července 2019 17:29
Domů
Sdílet
Diskuse