Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. srpna 2017 18:32
Čas čtení 0:00
Dušan Šutarík

V thrilleri od režiséra hororu The Cabin in the Woods a seriálového Daredevila si zahrajú Jeff Bridges a Chris Hemsworth

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Drew Goddard dopĺňa hereckú menovku. Kedy sa začne nakrúcať?

O novom režisérskom projekte scenáristu a režiséra Drewa Goddarda (The Cabin in the Woods, Daredevil) ste si už mohli pár informácií prečítať. Bad Times at the El Royale bude thriller odohrávajúci sa v 60. rokoch pri jazere Tahoe. Detailné informácie ohľadom deja zatiaľ nemáme, ale v centre príbehu by mal stáť starý hotel plný postáv s otáznymi motiváciami.

V thrilleri od režiséra hororu The Cabin in the Woods a seriálového Daredevila si zahrajú Jeff Bridges a Chris Hemsworth
Zdroj: Lionsgate

Už ale vieme, že v Goddardovej novinke si zahrajú Chris Hemsworth a oscarový Jeff Bridges. Režisér s Hemsworthom bude spolupracovať už druhýkrát, po prvý raz sa stretli na pľaci The Cabin in the Woods. Bad Times at the El Royale má pod dohľadom 20th Century Fox a predpokladá sa, že nakrúcanie by mohlo začať začiatkom budúceho roka. Chris Hemsworth si najbližšie zopakuje rolu Thora v marvelovke Thor: Ragnarok, Jeffa Bridgesa si zase zahral v dráme The Only Living Boy in New York a uvidíme ho aj v pokračovaní Kingsmana s podnázvom The Golden Circle.

Domů
Sdílet
Diskuse