Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. listopadu 2019 16:06
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Vémola žádá odvetu, Attila Végh si užívá snídani do postele. Jak tráví bojovníci MMA chvíle po zápase století?

SPORT
Uložit Uložené

Co aktuálně přidávají na své instagramové účty Karlos Vémola a Attila Végh?

Nejsledovanější MMA zápas v Česku a na Slovensku pomalu doznívá, oba hlavní aktéři už měli čas si vše v hlavě urovnat a my se tak můžeme podívat díky jejich sociálním sítím na to, jak výsledek vnímají. Podle očekávání je v přispívání výrazně aktivnější vítěz utkání Attila Végh, jeho český soupeř Karlos Vémola zatím přidal jen jedno video, ve kterém popsal, co se stalo a co se bude dít v budoucnu.

Doporučeno
Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? Sny se mi rozplynuly, do UFC se už nedostanu, chci odvetu, tvrdí poražený Karlos Vémola. Má Attila Végh zájem? 10. listopadu 2019 8:08

Karlos touží po odvetě

Včera přidal Karlos na svůj oficiální Instagram dvouminutové video, ve kterém děkuje fanouškům za přízeň. Konstatuje, že tolik pozitivních ohlasů nepřišlo ani v době, kdy se mu dařilo suverénně vyhrávat, což ho v konečném důsledku žene vpřed.

Zároveň dodává, že se bude ucházet o odvetu s Attilou Véghem, protože nechce, aby o tom, kdo je lepší, rozhodoval jen jeden dobře mířený úder. Předpokládá, že by se to mělo potvrdit v dalším souboji a dokud nebude re-match, těžko může Attila říkat, že je nejlepší. 

Zároveň přeje soupeři hodně štěstí, uznává prohru a opět opakuje, že zatímco se jeho soupeři sen splnil, jemu za zhroutil celý svět. Už dříve říkal, že mu Attila stojí v cestě do UFC, která je tím pádem, pravděpodobně, zcela neprůchodná. 

Karlos si myslí, že Attila dluží odvetu nejen jemu, ale i všem slovenským fanouškům, kteří ochotně přicestovali do Prahy. V roce 2020 se vrátí a očekává, že se utkají v Bratislavě. Video již vidělo více než 275 tisíc lidí.

Aktuálně ho čeká operace ramene a my tím pádem budeme muset počkat na další informace, až proběhnou jednání s organizátory z Oktagonu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

Attila si užívá božský klid

Už včera Attila přidal fotku s dlouhým popisem, ve kterém informoval fanoušky o všem, co se dělo v jeho hlavě před zápasem. Konstatoval, že do zápasu nenastupoval jako favorit, kvůli čemuž mnoho lidí pochybovalo a nevěřilo mu. Slovenský zápasník také hodnotil trash talky svého soupeře Karlose a děkoval lidem, kteří byli pro něj během přípravy na náročný zápas největší motivací. 

„To, že jsem nešel do slovních přestřelek s Karlítem, že jsem nezveřejňoval na sociálních sítích své tvrdé tréninky, mělo svůj důvod. Každý bojovník má svůj styl vystupování. Já říkám pořád, že nechávám za sebe mluvit svou práci. Čtyři měsíce jsem každý den zažíval na trénincích doslova peklo, které si běžný člověk asi těžko dokáže představit,“ konstatuje v příspěvku Attila Végh. 

Od té doby přidal další fotky zachycující to, co se dělo na zápase i před ním a také video z nástupu, aby poděkoval Rytmusovi, P.A.T. a Mega M za skladbu, kterou mu složili. Dnes ráno se pochlubil snídaní do postele a poukázal, že si užívá klidu. Přehlédnout nelze ani vysoké čísla lajků na jednotlivých fotkách, která mu mohou závidět i ti nejlepší influenceři v Česku a na Slovensku. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Attila Vegh (@veghattila),

Domů
Sdílet
Diskuse