Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2019 20:22
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Majitel nechal fenku přivázanou na dvoře bez vody a jídla. Kvůli bolestem si ukousla a snědla vlastní nohu

NEWS
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Její majitel je již zatčen a čelí obviněním z trestného činu týrání zvířat.

Kurýr donáškové služby si ve čtvrtek všiml v zahradě, kolem níž procházel, vážně zraněného psa. Nejprve si myslel, že německý ovčák je postřelen, informuje Ladbible. Proto neváhal a hned klepal na dveře, ale nikdo mu neotevřel. Pes byl přivázán řetězem a neměl u sebe jídlo ani vodu. Rozhodl se tedy zavolat organizaci pro prevenci týrání zvířat, kteří pro Zoe hned přišli.

Majiteľ nechal psa priviazaného na dvore bez vody a jedla. Kvôli bolestiam si odhryzol a zjedol vlastnú nohu
Majiteľ nechal psa priviazaného na dvore bez vody a jedla. Kvôli bolestiam si odhryzol a zjedol vlastnú nohu Zdroj: Facebook/ Susquehanna SPCA

Veterinář při prohlídce v jejím trávicím traktu našel kosti. Domnívá se tedy, že Zoe si sama ukousla a snědla nohu, protože zažívala chronické bolesti. Zjistili, že noha není ani zdaleka jejím jediným problémem, je chudokrevná a na srdci má šelest. Na rameni měla velký tumor a obávali se, že má i rakovinu, což se však později naštěstí vyvrátilo.

Ale to nemění nic na tom, že tumor musí odstranit a operace bude velmi náročná, zejména vzhledem k jejímu zdravotnímu stavu a věku. Zatímco veterináři dělali všechno proto, aby Zoe pomohli, policisté stihli vypátrat jejího majitele. Jmenuje se Carl Pritchard, má 59 let a už ho zatkli. Je obviněn z několika trestných činů týkajících se týrání zvířat.

Majiteľ nechal psa priviazaného na dvore bez vody a jedla. Kvôli bolestiam si odhryzol a zjedol vlastnú nohu
Majiteľ nechal psa priviazaného na dvore bez vody a jedla. Kvôli bolestiam si odhryzol a zjedol vlastnú nohu Zdroj: Facebook/ Susquehanna SPCA

Organizace na záchranu zvířat vyzdvihuje dobré rozhodnutí kurýra, který psa ve špatném stavu nahlásil a nenechal to tak. Tvrdí, že pouze pokud se lidé spojí, mohou věci změnit. Zároveň prosí o pomoc od každého, kdo si ji může dovolit. Pokud bys chtěl i ty přispět na operaci Zoe, tak to můžeš udělat zde.

Domů
Sdílet
Diskuse