Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. listopadu 2019 17:37
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor)

REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Pro jedny jsou nevychovanými omezenci s prasáckými texty, pro druhé autory zábavné literatury s přidanou hodnotou. Ať tak či tak, KKRD boys jsou zajímavými oceněnými autory, které byste neměli přehlédnout.

Koc, augle, šlank, šlic, pasr, dročka, pali nebo sajtna. Že nevíš, co to znamená? Nevadí, po přečtení těchto slov ve blíže nespecifikované příběhové formě od KKRD Boys, ze které si jejich význam můžeš vyvodit, budeš mít pouze dvě možnosti: buď se ti budou hodně líbit, nebo na ně budeš chtít rychle zapomenout. Stejně jako na samotné příběhy starobrněnských světáků zaznamenávajících na Facebooku nebo v knižní podobě každodenní radosti i starosti v hlavách průměrných opilců/sukničkářů z hlavního města Moravy.

Doporučeno
Je Brno lepší než Praha? Je Brno lepší než Praha? 4. srpna 2019 16:50


Každopádně, kdybychom chtěli o knížkách mluvit jako o přisprostlé laciné literatuře, bylo by to podhodnocení v obou případech. Souložení (ze zkratky Kluci, Kteří Rádi Dročí = souloží) a pivo sice opravdu je náplní příběhů, jež sbírají. Nicméně způsob, jakým jsou podány, nemá s „přisprostlou literaturou” nic společného. Tu byste totiž museli napíchnout na steroidy a vymáchat ve směsici piva a změti použitých kondomů, aby dosáhla jejich úrovně. 


I přes samotnou oslavu Brněnství, čtěme neustálé chlastání a sex, jíž označují svůj výtvor, se člověk nemůže po přečtení zbavit toho, že je uvnitř mnohem víc, než koitus na sto způsobů. Což si ostatně myslela i literární veřejnost. Osobité přenesení surové reality na papír ve spojení s ostrovtipem a orientací ve všedním dění ohromilo Brno a vyneslo jim mimo jiné ocenění Magnesia Litera v roce 2017 či vlastní divadelní představení.

Doporučeno
Nechci, aby sem lidé přicházeli s lítostí, říká provozní brněnské kavárny, v níž pracují lidé s duševním onemocněním (Rozhovor) Nechci, aby sem lidé přicházeli s lítostí, říká provozní brněnské kavárny, v níž pracují lidé s duševním onemocněním (Rozhovor) 18. října 2019 14:56

Stávají se žijícími legendami Štatlu, přestože jen málokdo ví, kvůli jejich zásadě vystupovat inkognito, kým jsou nebo kolik jich přesně je. Takže pokud jsme chtěli autory k příležitosti vydání jejich čtvrté knížky vyzpovídat, museli jsme komunikovat pouze po Messengeru.  Rozhovor byl ponechán v nezměněné podobě, pouze s úpravou interpunkce.

Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor)
Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor) Zdroj: Archiv KKRD Boys
V tomto článku si přečteš:
  • Jak se narodil první KKRD Boy 
  • Proč píšou hlavně o sexu a užívání drog
  • Co je hantec 2. 0
  • Které problémy jsou pro KKRD Boys nejpalčivější
  • Co chybí brněnským vykřičeným domům
  • Proč vlastní doménu www.slaviapraha.com
  • Jak se vypořádávají s negativními reakcemi na jejich tvorbu
  • Proč mají rádi Vojtěcha Dyka
  • Proč se rozhodli vydat své příběhy knižně
  • Které brněnské večerní podniky jsou nejlepší
  • Jaké je jejich nejoblíbenější slovo
  • Co je na Praze nejlepší.

Kdo a čím jsou Kluci Kteří Rádi Dročí?

Kluci kteří rádi dročí je jen joke, zkratka KKRD znamená něco jinýho. Každopádně KKRD boys jsou parta normálních boys, co rádi dročí.


Zkratku KKRD Boys jsem slyšel vyslovovat různě, buď klasicky vyhláskovanými písmeny nebo jako Kykyrýda. Co je Kykyrýda?

V Brně je firma která se jmenuje Kykyryda computers, tak se zeptej jich, co to znamená. Nás jen před x rokama fascinovalo, že všude na světě se IT firmy jmenujou nějakym cool jmenem jako Oracle nebo Microsoft, ale nějakej vědátor z VUT na toto prostě absolutně se*e a udělá si Kykyryda computers. Velkej respekt, bro.


Takže to nemá spojitost s vámi?

Ne, nás to inspirovalo v momentě, když jsme šli nadrbaní ze Semináru, a na zastávce šaliny ležely odložený dámsky lodičky tělové barvy. Když je Kchorli uviděl, tak se z neznámýho důvodu vyslíknul do naha, botičky si obul, a tancoval po pangejtu, načež přijeli policajti. On se před nima nahej v těch lodičkách snažil schovat do průchodu, nad kterým svítilo Kykyryda computers. Z téhle scény existuje fotografie. A Kykyryda boy byl na světě.

V Brně spousta lidí ví, kdo jsme. Jen se tím nějak aktivně nechlubíme.


Aha, to mi připomíná první knížku, která je Kchorlimu věnována. Evidentně jej hodně respektujete. O koho se jedná?

Kato Brno, ikona, kouzelník. Hlavně v oblasti financí.


Nelze si nevšimnout, že máte v lásce Staré Brno. Pocházíte odněkud z Mendlova náměstí či z Annenské ulice? Odtud máte totiž dost příběhů..

60300 forever. Křídlovická, Úvoz. Ale zrovna Kchorli je King of Kénik.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KKRD BOYS (@kkrdboysbrno),


Co je obsahem tvorby KKRD Boys? Pomineme-li vaši definici: “Příběhy z historie mrdání v jihomoravské metropoli od kluků, co mají rádi především snímek Zpocená hora, o těch dvou kovbojích, co se ve stanu nakládají do řitě.” To není podle mě úplně pravda

Četl jsi něco nebo ne?


Četl, ale domnívám se, že tam je i jiný, například politický nebo sociokulturní přesah.

Někdo ho tam vidí, někdo ne. Jednodušším opicím se stačí zasmát nějaké p*čovině o tom, kde se kdo poblil, ale vnímavější tvor dokáže číst mezi řádky a najde si mezi záhonem h*ven i nějaký to moudro.

Doporučeno
Opilý muž házel v Brně po lidech kamení, při zadržení se začal svlékat Opilý muž házel v Brně po lidech kamení, při zadržení se začal svlékat 8. listopadu 2019 16:45


Čili za tou vaší definicí si stojíte?

Definici na Facebooku nikdo nečte. Je to jen nějakej blábol, aby tam něco bylo. Nemáme žádnou žánrovou ani jinou definici, brněnství je všeobjímající.


Jak jsme naťukli, ve svých výstupech reagujete i na aktuální dění. Znamená to, že vám není lhostejná například politika, války ve světě, chudoba…

Zajímá nás všechno, co obtěžuje občany městské části Brno-Střed a nejbližšího okolí, takže války určitě. Především ty s opicou v bombru na vratech do Tabe nebo neustálá šikana od družky domašov.


Nicméně sdíleli jste například doménu www.slaviapraha.com vyobrazující útočníka Micka van Burena držícího šálu Free Tibet na slavistických barvách a v popředí dalajlámu s místopředsedou dozorčí rady SK Slavie Praha Jaroslavem Tvrdíkem. Ta nepatří vám?

Ta doména nám patří. Koupili jsme ji, protože Luftjarda je šlompák a vysral se na to. 

Výhledově z toho plánujeme vytvořit portál na zlepšení kulturní výměny s Asií, ideálně by z toho mohl být seznamovací portál pro šímejly.


Každopádně co si myslíte o politice kterou vede Česká republika vůči Číně?

My máme Čínu rádi, bez ní by nebyly na světě crocsy. No a obecně trápí republiku nedostatek Asiatek. Vlez si někam do bincu a uvidíš sám, máš tam všechno kromě malýho zdechlýho japka nebo vietnamky. Poptávka po tomhle typu koc je přitom na brněnským bincárenskym trhu značná.


Teď k vašim příběhům, nakolik jsou smyšlené a nakolik se opravdu staly? Dost z nich se zdá neuvěřitelnými.

Wow. Všechno se někdy někde stalo, třeba ne zrovna nám, ale většina našich příběhů má nějakej skutečnej základ, což je vlastně smutný a zároveň veselý.

Nám se zase líbí, že můžeme psat o koc, co se nám líbí. Ony si to pak čtou a mají pocit, že jsou slavný.


To teda jo.

Třeba story o tom, že se Hance z Lískovca říká Hanka Hovínko, protože z ní vypadlo takový malý h*vno a ona se ho snažila marně schovat. To je prostě pravda a jsou na to svědci.

Nebo že se jiné holce říká Hera, protože nemazala. A Šebus neměl po ruce gel, tak zajel dvouma prstama v lednici do Hery na pečení. To je prostě a jednoduše holej fakt, byť by samozřejmě bylo lepší, kdyby se to nestalo a koc tekla jak brzdová kapalina ze zrezlé šáde.


Je nutno podotknout, že i největším volnomyšlenkářům se můžou zdát vaše výstupy perverzní, rasistické, xenofobní, sexistické, misogynistické a takhle by se mohlo pokračovat dál. Čím si potom vysvětlujete jejich úspěch?

Zajímavý je, že nás takhle nikdo neoznačuje, s výjimkou toho sexismu. Asi všichni chápou, že to je nějaká stylizace. Ovšem někdy nějaká paní z Vyškova samozřejmě napíše, že jsme p*če a že jde na policii. Ale na lidi z těhle vyloučených oblastí my nijak nereagujeme, mají chudáci svých starostí dost.


A už se vám policie ozvala?

Ano, ale kvůli něčemu jinýmu :))

Doporučeno
Cizinec ve Ferrari byl v Brně zastaven hlídkou za přestupek. Ukázalo se, že je hledaný po celé Evropě Cizinec ve Ferrari byl v Brně zastaven hlídkou za přestupek. Ukázalo se, že je hledaný po celé Evropě 16. října 2019 14:13


A co takhle odpovídáte lidem, které vaše tvorba uráží?

Jak kdy. Když je to pěkná koc, tak ji nabídneme, jestli to nechce probrat někde u kafíčka nebo si přijít pěkně zahulit do Intru. No a pokud to píše nasypaná opica, tak to řeší Jara nebo feclej Pat, prvotřídní agresivní bijci. 


Máte teda ochranku. Čili nebojíte se, že by se to mohlo obrátit proti vám?

Jako co si tak představuješ? Že občan Rousínova, kterej se rozlítil zmínkou o své rodné obci, sedne do šáde a bude nás někde nahánět po Brně? To asi ne, i lidi v těchhle opičích horách maji smysl pro humor, i když žijou bez elektřiny. 

Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor)
Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor) Zdroj: Archiv KKRD Boys

To ne, ale nejspíš existuje důvod, proč vystupujete inkoginto. I v reportáži v Událostech Brno jste se zmínili, že by do Brna mohli přijet nějací rozlícení Ostraváci, a že by to mohlo dopadnout špatně. Tak mě zajímalo, jestli jste si to nějak podchytili?

Inkognito je kvůli koc. Jim se to líbí. Koc mají rády, když je m*dá někdo s nalepeným knírem, to klidně zkus. 


A ty příběhy píšete taky kvůli koc?

Samozřejmě, proč chodíš do hokny ty? Logicky, aby sis mohl dovolit co koc co nejvíc v topu. Případně pěknýho borca, pokud je libo.


Primárně, abych mohl psát o zajímavých věcech.

Aha, no tak nám se zase líbí, že můžeme psat o koc, co se nám líbí. Ony si to pak čtou a mají pocit, že jsou slavný. Třeba teď píšu o jedné krásné koc, kerá z nějakýho důvodu imrvere nosí kulicha naraženýho, jak když čokl nas*re. Doufám, že se v tom najde a potěší ju to. I když má teda borca, ten bude asi potěšenej miň, č*rák. 


V rozhovoru pro události ještě vysvětlujete, že píšete tzv. hantecem 2.0. Mohli byste pro ty, co neznají, vysvětlit, o co se jedná?

Velmi často jednodušší boys, většinou ze Znojma nebo tak, kňučí, že nepíšem hantecem, jak kdybysme to někdy někde říkali. My vycházíme z hantecu, ale slovník máme rozšířenej o slang naši party a newspeak, kerým mluvi š*lini v korporacích. Takže je tam víc anglickych vyrazu a novotvarů jako třeba dunc, šlomp nebo cvek.


Jaká jsou vaše nejoblíbenější slova?

Nám připadají exotický a zajimavý třeba slova z Cajzlu, napřiklad hodně populární je teď v partě slovo VYPRSTIT.


Vy jste získali cenu Magnesia Litera za Blog roku s názvem Brblanina a nominaci na Křišťálovou lupu v kategorii One (wo)man show, odkud vás teda vyškrtli, co jsem pochopil. Kdy přišel ten rozhodující moment, ve kterém jste si řekli, že jej začnete psát?

My jsme žádnej blog nepsali, je to od začátku jen na Facebooku. Brblanina byla jen taková záloha po tom, co nás asi 15x zabanovali. Byla to spontánní věc, prostě píšem p*čoviny na net jako každej druhej.


Ve kterém momentě jste si následně řekli, že to pošlete ven knižně?

To je taky v podstatě záloha, kdyby nám to herr Zuckerberg definitvně zamachloval, tak nám bylo líto to nikde nemít. Navíc na retychách bývají krzeva stupačky tlusty zdi a potažmo slabej přijem wifi, takže jsme se rozhodli vytvořit tenhle literární formát ideální na sr*ní.


Myslím, že jste našli díru na trhu. Avšak jak si vysvětlujete, že novodobí literární a troufám si říct i úspěšní autoři a blogeři z Brna, kteří byli  oceněni takový způsobem, jak jsem zmínil, nejsou pořád známí po celé republice? V Praze vás zná málokdo a to se o nich dost zmiňujete.

Knížky si objednávají i koc z Prahy a to hodně, takže penetrujeme pomalu. Na druhou stranu, oni mají svůj humor, Petra Novotnýho, čundrkántry šou a nevtipnýho Šídla a další trapny lidi, tak proč jim cpát něco v jazyce, kterýmu moc nehoví.

Doporučeno
Pavel Novotný přišel na policejní výslech v uniformě SNB. Je obviněn z vyzývání k vraždě komunistického poslance Pavel Novotný přišel na policejní výslech v uniformě SNB. Je obviněn z vyzývání k vraždě komunistického poslance 17. října 2019 11:32

Podle statistiky z Facebooku, kterou jste minulý rok uveřejnili, máte přes 2200 fanoušků v Indii. Tam se to docela ujalo.A jde to pořád nahoru, díky bohu. Akorát teda škoda, že si ty lakomý p*če neobjednaly ještě ani jedno triko.


No, po vydání třetí knihy s názvem Machlbery bro jste se se nechali slyšet, že už další knížku vydávat nebudete. Cituji: “tři bichle věnovany koc sou až až a navíc kam to hnat dál, když už máme Magnesiu Literu pisklou na retychu.” Proč tedy vyšel 1. listopadu čtvrtý díl s názvem Divokym kurvistánem?

Protože cenzura sílí, mažou nám v průměru  20% facebookových příspěvků. No a protože to píšem docela spontánně a nijak extra to nikam neukládáme. Ty bichle jsou záloha pro případ, že to celý může ze dne na den zmizet.


Takže není v ničem jiná než ostatní vydání?

No, tak jsou tam jiný přiběhy. To by u knížky mělo stačit, ne?


Jasně, ale jestli tam jsou třeba jiné příběhy obsahově, než ty o ženských. Když jste psali, že tři knížky jsou o nich dost.

Tak v tomto ohledu je to tematicky pořád stejný. Na druhou stranu, lidem je neustále nutný připomínat, co si někteří z nás doma chovají za svoloč.

Chceme udělat knížku pro děti a nahrát audiokazetu, aby měli lidi na hajzlu co poslouchat ve walkmanovi.


Brněnské divadlo Husa na Provázku otevřelo Pandořinu skříňku v podobě inscenace vaší v pořadí druhé knížky Pravidla bincárny, kterou režírovala Anna Davidová. V přehledu se píše: “Divadelní námrd sezony. Výprava daleko za pomyslnou hranici slušnosti. Bobr Vaší divácké odvahy.” nebo  “Brněnská óda na zhovadilost.” a dále “Představení není vhodné pro Slušné lidi, slabší povahy a mladistvé do 15 let.” Souhlasíte? A co je Bobr divácké odvahy?

Tak kdybys nebyl šlompák a četl Foglara, tak víš co je bobřík odvahy. A bobr je chlupatej šlic.


Foglara jsem také četl. Akorát jsem čekal nějakou metaforu, ne, že to bude opravdu mít ten význam, co si myslím.

No, to se zeptej paní ředitelky.


A s tím tvrzením paní ředitelky teda souhlasíte?

Divadelní představení je samozřejmě skvělý. 


Čí to byl nápad udělat představení? Víte, jak se představení daří, jaké jsou ohlasy?

S nápadem přišel tým Provázku, my jsme se v tom nechtěli angažovat protože jsme měli strach, že to nejde zpracovat a bude z toho sračka. Ale když nám to děvčata trochu vysvětlila a viděli jsme herecký obsazení, tak jsme se trochu uklidnili. Každopádně do toho špílu jsme vůbec nezasahovali, měli absolutně volnou ruku a podle ohlasů a toho, že to je imrvere vyprodaný i v Cajzlu, je to top. 


Plánujete dát dohromady představení i ze čtvrté knížky? Popřípadě dát povolení k vytvoření?

To přestavení je složený z příběhů z těch prvních tří a další nemá smysl dělat. Spíš by měl někdo, například mistr Troška, udělat celovečerák. Ideálně s mistrem Miroslavem Donutilem v hlavní roli.


To byla moje další otázka. Do jakých uměleckých sfér ještě KKRD boys prorostou?  Viděl jsem, že máte pár zdařilých dabingových kousků ve facebookových videích…

Chceme udělat knížku pro děti a nahrát audiokazetu, aby měli lidi na hajzlu co poslouchat ve walkmanovi. To vidíme jako novej trend. Sedíš na retychu, na palici molitanovy sluchátka a nějaké pasr ala Voska nebo Hoger ti brlbe ty naše h*vna pěkně do palice.

Doporučeno
Muž v Brně ukradl 3 miliony oknem. „Když vidím otevřené okno, musím dovnitř,“ hájil se Muž v Brně ukradl 3 miliony oknem. „Když vidím otevřené okno, musím dovnitř,“ hájil se 22. října 2019 13:21


Nevím, jestli to s těmi dětmi projde.

Určitě, už to máme vymyšlený. Bude to takovej průvodce pro malý cajzly, keři přijedou k nám, jak oni říkají, do Asie za bábou. Tak aby věděli, kam třeba na hrnek.


Potěšil vás na letošních cenách Thálie Vojta Dyk ve vašem tričku? Ve spojení s tím, že šla vaše hra do divadel?

Jasně, je dobrej. Vojta je slušnej cajzl, kterej ví, že Brno je výrazně lepší a zábavnější město, akorát to nemůže říkat nahlas. Těch lidí je čím dál víc, pravda vychází najevo, naplaveniny se vrací do Brníčka.


Teď pár rychlých otázek: Co je na Brně nejlepší?

Hostimil, Pivo & Syn, Blahovka, Diamond Girls.


Pořád pijete Starobrno?

No comment.


Kam byste večer šli s koc/Starobrňákem/Cajzlem?

Zrovna psal Petr Bílek, bývalej redaktor Maxima, že by dal piva v Brně. Cajzl, ale slušnej a inteligentní člověk jako Vojta, takže půjdeme Bláhovka, Pivo & Syn, Hostimil a Diamond Girls.

S koc jsme ti to říkali, šlo by se rovnou do Intru. Jinak brněnská gastromapa kvete, i když dva zakladni podniky už z mapy zmizely: U Kuby alias pivnice na Anenské a Monte Bů, čímž nemyslíme ten pseudo steak house, co tam ted stoji, ale ten krásně prochcanej likusák, kterej stával tam, kde je teď parkoviště. Za výčepem Pier nebo Heřma a na place Evita nebo Milan z Bruntálu a v kisně Nagano live, uplnej sen.

Vojta Dyk je slušnej Cajzl, kterej ví, že Brno je výrazně lepší a zábavnější město. Akorát to nemůže říkat nahlas.


A mimo Brno máte nějaký oblíbený podnik?

V Praze jich pár je: dřív bývala top Vzorkovna, to je machl. Takže klasika U Jelínků, U Houbařa, U Pivoje, Lokál v Dlouhé, U Veverků v Dejvicách a pak bince.  Taky jsme byli v Tretters, v tom tajným baru ve sklepě. To je teda strop, skoro dobrý jak náš Hostimil.


Co je kromě těchto podniků nejlepší a co nejhorší na Praze?

V Praze jsou dobrý turistky, v Harleys mě jednou koc chytla za ruku, pěkná tučná americká asiatka, a prej, jestli bych nešel tak za hodinu m*dat na hotel, že jsou tady s kámoškama na tyden a ona jediná ještě nem*dala. Chuděra :(

Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor)
Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor) Zdroj: Archiv KKRD Boys

V vašich souvisejících stránkách, které máte na Facebooku, je doporučena stránka Pražský institut pro urážení Brna. Co si o tom myslíte?

To nás baví, píše to tuty někdo z Brna.


V jednom z posledních příspěvků jste sdíleli na facebooku příběh z nové knížky, ve kterém vysvětlujete, jakým způsobem se tvoří jména v muslimských státech. Načež jste zde uvedli, že se tím budete inspirovat, čili že pojmenujete své dítě po tom, co jste dokázali zdolat. Vážně by vám nevadilo, kdybyste měli potomka pojmenovaného K*rvomil Fetingr?

Nevadilo, ale mladej se už jmenuje Varlan Prut.

Pana Šídla ale sledujeme pozorně a čekáme, kdy se mu konečně podaří první vtip.


Každopádně jako Fetingr byl pojmenován váš alias na LinkedInu, kde jste však moc dlouho nevydrželi. Proč bylo pro vás zajímavé se rozšířit i na tady tuto sociální síť?

Chtěli jsme nastavovat zrcadlo přemotivovanym manažerům z Vodafonu. Profil měl velkej úspěch, ovšem do týdna chudáka K*rvomila zabanovali. Přitom do nudnýho korporátního světa přinesl trochu naděje, že i v prosklených kanclech sedí normální borci, co se nestydí čuchnout ke k*ndě.


Máte ponětí, kdo ze známých lidí vás sleduje? Zmíněn byl Vojta Dyk, na zadní straně první knížky máte hodnocení od nynějšího řeporyjského starosty Pavla Novotného, popřípadě Jindřicha Šídla, také jsem si všiml, že vás sleduje předsedkyně hnutí Žít Brno Barbora Antonová.

Tím se nijak nezabýváme a nesledujeme to. Pana Šídla ale sledujeme pozorně a čekáme, kdy se mu konečně podaří první vtip. Novotnej se trochu spravil a je nám docela sympatickej. Paní předsedkyně je asi celkem fajn, ale nás zajímá pouze věková kategorie 16-25.

KKRD Boys mají i svůj vlastní merchandise, mimo jiné triko s názvem DANA. To se dokonce setkalo i se svou předlohou – českou jadernou fyzičkou Danou Drábovou.

Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor)
Sex, Brno a chlastání. KKRD Boys vydávají čtvrtou knížku „literárního formátu na retych" (Rozhovor) Zdroj: Archiv KKRD Boys

Už jsme zmínili vaše přestrojení. Několikrát jste v něm vystoupili na veřejnosti. Nepřijde mi však nějak extra důkladné.  Stalo se vám, že vás lidi v Brně poznali nebo vás cizí lidé ještě neobjevili?

V Brně spousta lidí ví, kdo jsme, to není žádný tajemství. Jen se tím nějak aktivně nechlubíme ani nechodíme mektat na konference. Občas max něco vyblijem do kisny.


Angažujete se i v oblasti charity, konkrétně posíláte peníze vozíčkárům. Chystáte se něco poslat i tentokrát?

Neberem to jako charitu, ale prostě pravidelně dáme nějaký love lidem, kteří je potřebujou. Stejně jako k*rva by si zaplatila fakturu v T-Mobile a borci, co potřebujou urgent cákat, se ji měli kam dovolat. Takže už šporujem, a na jaře někomu žvejknem strašnej žok, aspoň 50 štoglů. 


Tak přeji šťastnou ruku, díky moc za rozhovor.

Super, taky dík.

Domů
Sdílet
Diskuse