Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2019 v 14:13
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Cizinec ve Ferrari byl v Brně zastaven hlídkou za přestupek. Ukázalo se, že je hledaný po celé Evropě

NEWS FERRARI
Uložit Uložené

Na videu je vidět, že na hledaného člověka jel v až moc nápadném vozidle.

Padesátiletý cizinec v zářivě žlutém Ferrari byl zadržen brněnskou policií. Spáchal totiž přestupek. Jaké bylo cizincovo překvapení, když se zjistilo, že je hledaný po celé Evropě. S informací přišel Týdeník Policie.

Doporučeno
19letý mladík z Brna před policií zpanikařil a vyhodil z auta sáček marihuany 19letý mladík z Brna před policií zpanikařil a vyhodil z auta sáček marihuany 1. září 2019 v 19:11

Dopravní policie narazila na řidiče sportovního speciálu na křižovatce ulic Kotlářská a Lidická v Brně-Králově Poli. Hlídka řidiče následně dostihla až u zastávky Antonínská. Po provedení kontrolní prohlídky bylo zjištěno, že je po něm vyhlášeno celoevropské pátrání od bezpečnostní složky sousedního státu.

„Cizinec nakonec musel vyměnit sedadlo vozidla s černým koněm ve znaku za zadní sedačku poněkud lidovějšího služebního vozidla policistů, se kterým byl převezen do policejní cely, " okomentoval situaci poručík Petr Vala.

Domů
Sdílet
Diskuse