Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2019 14:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Walmart prodává svetr se Santa Clausem a s čárami kokainu. Bizarně zní i slogan Let It Snow

NEWS
Uložit Uložené

Společnost se již za tento přešlap omluvila, podle jejích slov jim oblečení dodává třetí strana a tento produkt nereprezentuje hodnoty Walmartu.

Největší obchodní řetězec na světě dal v Kanadě do prodeje svetr, který okamžitě vyvolal vlnu rozhořčení u zákazníků. Vánoční motiv se Santa Clausem sedícím za stolem totiž zahrnuje i zakomponování tří čar, které nápadně připomínají snahu znázornit kokain. V kombinaci se sloganem „Let It Snow“ tak má veřejnost právo myslet si, že autoři návrhu se snažili o realizaci metafory.

Doporučeno
H&M se v rámci kauzy rasistické fotky oficiálně omluvilo. K The Weekndovi se však přidaly další celebrity H&M se v rámci kauzy rasistické fotky oficiálně omluvilo. K The Weekndovi se však přidaly další celebrity 10. ledna 2018 13:20

Výsledný produkt ale určitě nepatří do obchodu, jakým je Walmart, na což už reagovali i samotní zástupci společnosti. Ti tvrdí, že problémem bylo, že tento druh zboží jim dodává třetí strana. Z vyjádření vyplývá, že firma nezastává hodnoty prezentované na grafickém návrhu svetru a dodává, že produkt byl okamžitě stažen ze všech obchodů.

Domů
Sdílet
Diskuse