Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. ledna 2020 9:16
Čas čtení 0:55
Dominik Vetrák

Christian Bale si podľa všetkého zahrá v Thorovi 4. Rozdá si to Batman s Thorom?

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Bývalý Batman rokuje o role v Thor: Love & Thunder.

Collider informuje, že Christian Bale momentálne rokuje o role v marveláckom Thor: Love & Thunder. Ide o 4. časť Thora, prvého hrdinu z Marvel Cinematic Universe (MCU), ktorý dostane viac ako 3 sólové filmy. Natáčanie sa má začať ešte toto leto v Austrálii (aj tam sa situácia môže vzhľadom na aktuálne okolnosti zmeniť), pričom snímku uvidíme 5. novembra 2021. Réžie aj scenára sa znova ujme Taika Waititi (Thor: Ragnarok, JoJo Rabbit). 

Bale ešte rolu nemá istú (nevie sa ani to, o akú rolu by malo ísť), no ak všetko dobre dopadne, marvelovky dostanú už svojho druhého Batmana. Prvým sa stal Michael Keaton, ktorý stvárnil záporáka Vulturea v prvom Spider-Manovi s Hollandom. Okrem Chrisa Hemswortha sa v pokračovaní vráti aj Tessa Thompson ako Valkyrie či Natalie Portman v role Jane Foster. Jej úloha však bude rozšírená, pričom by sa mala stať ženskou verziou Thora. 

Domů
Sdílet
Diskuse