Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. ledna 2020 16:36
Čas čtení 0:44
Viktor Kniš

Fotografie zachycuje Mariana Kočnera, jak si pár dní po vraždě Jána Kuciaka vybírá obrovskou hotovost z banky

NEWS
Uložit Uložené

V pondělí 13. ledna začíná hlavní líčení v souvislosti s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové, ve které je jako objednatel obžalovaný Marian Kočner.

Denník N zveřejnil některé části výpovědí Mariana Kočnera v přípravném řízení v souvislosti s vraždou Jána Kuciaka a Martiny Kušnírové, ve které je obžalovaný jako objednatel. Součástí podkladů, ke kterým se novinářka Monika Tódová dostala, byly také fotografie z banky, na kterých máme možnost vidět právě Mariana Kočnera, jak 27. února – den po zveřejnění prvních informací o vraždě – byl v jedné z bratislavských poboček Tatra banky vybrat 50 tisíc eur v hotovosti. 

Ty měly být na základě informací z obžaloby určené pro vykonavatele vraždy, kteří chtěli připlatit, protože neočekávali tak intenzivní medializaci tohoto případu. Ve stejné pobočce si Kočner vybíral hotovost i v minulosti.

Domů
Sdílet
Diskuse