Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. ledna 2020 19:07
Čas čtení 0:45
Ondřej Jarůšek

Šílený Joker vraždí bojovníky v traileru pro Mortal Kombat 11. Hrát za něj budeš moct již brzy

TECH
Uložit Uložené

Do oblíbené bojovky míří nová postava, která potěší komiksové fanoušky.

Plejáda bojovníků z loňské bojovky Mortal Kombat 11 se již brzy rozroste o novou hratelnou postavu. Tou nebude nikdo jiný než oblíbený komiksový záporák Joker, kterého nám tvůrci z NetherRealm Studios před krátkou chvílí v celé kráse představili v novém traileru. A jak se zdá, máme se nač těšit.

 

Jak si můžeš všimnout, Joker nabídne hned několik kreativních a zábavných útoků – v jednom z nich je k vidění například panenka Batmana, které trčí hlaveň pistole u úst (čas 0:48). Kromě toho se nám naskytl pohled na Jokerův Fatal Blow (speciální útok, který se zpřístupní, když ti klesne hladina života na 30 procent) a samozřejmě nemohla chybět ani závěrečná Fatalita.

Joker je v pořadí pátou DLC postavou pro Mortal Kombat 11. Nad rámec základního roasteru přibyly do hry v uplynulých měsících postavy Shang Tsung, Nightwolf, Terminator a Sindel, po Jokerovi pak přijde ještě Spawn. Všechny z nich si můžeš zpřístupnit zakoupením Kombat Packu, který ti navíc umožní za očekávané postavy hrát o něco dříve oproti ostatním.

Majitelé Kombat Packu budou za Jokera hrát už od 28. ledna (január), pro zbytek hráčů bude volně k zakoupení asi o týden později. Oznámen byl také nový balíček skinů inspirovaný komiksovým světem DC. 

Doporučeno
Terminátor přichází do Mortal Kombat! V brutálním traileru láme kosti a vtipně hláškuje Terminátor přichází do Mortal Kombat! V brutálním traileru láme kosti a vtipně hláškuje 1. října 2019 22:55
Domů
Sdílet
Diskuse