Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 17:05
Čas čtení 0:46
Vojtěch Vanda

David Přibyl, bývalý hráč Viktorie Plzeň, tragicky zemřel

SPORT
Uložit Uložené

Čest jeho památce.

Fotbalový klub Viktoria Plzeň sdílel na svých sociálních sítích smutnou zprávu. Její bývalý brankář mládežnické akademie, David Přibyl, tragicky zemřel.  Smrt byla potvrzena ve středu ráno. Bylo mu pouhých 21 let.

Doporučeno
Připomeň si legendární nůžky Josefa Šurala. Nejen díky nim zůstane nesmrtelný Připomeň si legendární nůžky Josefa Šurala. Nejen díky nim zůstane nesmrtelný 29. dubna 2019 14:31

„Dnes nás zastihla smutná zpráva o smrti brankáře Davida Přibyla, který v minulých letech působil v naší mládeži. Odpočívej v pokoji, Davide," sdílela plzeňská Viktorka na Twitteru. S kondolencemi přišly i další týmy, jejichž dres brankář oblékal. „Se smutnou vzpomínkou se připojuje i SK SIKO Čimelice. Čest jeho památce,“ komentuje jeho bývalý klub v Čimelicích. V neposlední řadě kondoloval rodině i jeho nynější klub TJ Osek.

Policie, podle Benešovského deníku, pracuje se dvěma verzemi. Mladík buďto uklouzl v koupelně, kdy ho mohl zabít pád, druhou možností je otrava zplodinami. Policisté obě verze vyšetřují, cizí vinu vylučují.

Přibylova krátká kariéra začala v Písku, odkud se dostal do Viktorie Plzeň. Následoval přestup do Vodňan, z nichž se v sezóně 2017/2018 podíval i do třetiligové Čížové, kde odchytal několik zápasů. Naposledy působil v jihočeském krajském přeboru v Oseku, kam přestoupil z Čimelic.

Domů
Sdílet
Diskuse