Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. února 2020 15:02
Čas čtení 1:16
Daniel Mikolášik

Bývalá manželka Johnnyho Deppa měla po herci házet pánve. Amber Heard z fyzického násilí usvědčila nahrávka

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V uniklém audiozáznam se herečka sama přiznala k fyzickému napadení a také dodala, že Johnnymu nemůže slíbit, že ho v budoucnu opět nenapadne.

Vztah herců Johnnyho Deppa a Amber Heard byl turbulentní od samého začátku. Hollywoodský pár se do sebe zamiloval, oženil a nakonec se po necelých dvou letech rozešli. Amber však prohlašovala, že Johnny je násilník a několikrát ji zbil. Navzdory těmto obviněním herec tvrdil, že je nevinný a prý nemá problém dokázat to i v soudní síni.

Podle nové nahrávky, které zveřejnil britský Daily Mail, se však ukázalo, že skutečnou obětí nebyla Amber, ale právě Johnny. Audiozáznam má pocházet z terapeutického sezení z roku 2015, které společně absolvovali, a povídají se v něm o tom, že by měli jejich vztah ukončit.

Doporučeno
Johnny Depp tvrdí, že ho bývalá manželka Amber Heard podváděla s Elonem Muskem Johnny Depp tvrdí, že ho bývalá manželka Amber Heard podváděla s Elonem Muskem 5. března 2019 0:40

Mezitím Johnny svou tehdejší manželku nazve lhářkou a později vytáhne i fyzické napadení, jehož iniciátorkou měla být právě Amber. Prý po něm házela hrnce a pánve a herec kvůli tomu utrpěl zranění na tváři. Na nahrávce se k tomu herečka přiznala.

Domů
Sdílet
Diskuse