Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. března 2020 22:14
Čas čtení 0:45
Viktor Kniš

Justin Bieber tvrdí, že jeho manželka Hailey voní jako Ariana Grande

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Zpěvák dostal od moderátorky Ellen DeGeneres za úkol, aby popsal vůni své manželky. Přirovnal ji k Arianě Grande, která na situaci zareagovala.

Justin Bieber a jeho manželka už dva roky koexistují v harmonickém vztahu a také díky dokumentární sérii o životě zpěváka víme, že právě Hailey má velkou zásluhu na současném duševním stavu své polovičky. Ta nedávno vydala album, a tak musí absolvovat i rozhovory v nejsledovanějších platformách. Mezi ně patří i show moderátorky Ellen DeGeneres, která se kromě hudby vždy zajímá i o soukromí celebrit. 

Když se Justina Biebera v rámci ankety zeptala, jak voní jeho manželka Hailey Bieber, přirovnal ji ke zpěvačce Arianě Grande. S úsměvem řekl, že jde o květinovou, resp. ovocnou vůni. Jelikož jde o zábavnou relaci, Justin přizpůsobil situaci svou rétoriku a nepředpokládáme, že by se jeho manželka zlobila.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58

Ariana Grande a rodina Bieberových jsou dlouholetými kamarády, byla to právě Ariana, kdo poprvé po dlouhé pauze vytáhl Justina na pódium v rámci své show na Coachelle 2019. Pravidelně se setkávají a zpěváci dokonce sdílejí i společného manažera Scootera Brauna. Už tradičně pohotově zareagovala i samotná Grande, která přidala část z rozhovoru na svůj Instagram a konstatovala, že její kolega má pravdu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

i kno das right

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande),

Domů
Sdílet
Diskuse