Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. března 2020 16:41
Čas čtení 0:58
Dominik Vetrák

Maisie Williams ztvární v Nových mutantech lesbickou hrdinku. Nové záběry odhalují i medvědího záporáka

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Komiksovka New Mutants se do kin dostane už v dubnu.

New Mutants se do kin dostane již 4. dubna. Premiéry se původně měl film dočkat před 2 lety. Akvizice Foxu studiem Disney ale celý proces zpomalila. Režisér Josh Boone nedávno navíc prozradil, že plánované dotáčení, kvůli kterému se film odsunul, se vlastně nikdy neudálo.

Když se konečně situace kolem koupě Foxu uklidnila, herci byli mnohem starší než v původní verzi filmu (natáčeli ji ještě v roce 2017), a tak se film přetáčet nemohl. Snímek se tak později jen dokončil a do kin půjde ve stejné verzi, v jaké by do nich šel před dvěma lety.

Doporučeno
Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu 11. března 2020 11:00
Domů
Sdílet
Diskuse