Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2020 10:21
Čas čtení 2:22
Richard Balog

Pánská móda a její trendy na nejbližší měsíce. Krok vedle neuděláš denimem ani kůží

Pánská móda a její trendy na nejbližší měsíce. Krok vedle neuděláš denimem ani kůží
Zdroj: Adam Katz Sinding
MÓDA
Uložit Uložené

Letošní jaro a léto sice budou probíhat v omezeném režimu, to ale neznamená, že tvoje outfity mají být nudné či bez nápadu.

Jsi zvědavý/á, jakým směrem se bude ubírat pánská móda v průběhu příštích týdnů a měsíců? V současné situaci ovlivněné nejen výskytem koronaviru, ale také mutací různých stylů, se přesná odpověď hledá poměrně těžko. 

Někteří návrháři či módní odborníci přicházejí již od loňského roku s názorem, že éra streetwearu pomalu, ale jistě umírá, respektive přijde s novou tváří a nejsou daleko od pravdy. Možný obraz nám přinesla například kolekce LV² z rukou Virgila Abloha a NIGA pod záštitou módního domu Louis Vuitton.  

Každopádně, pokud bychom chtěli podat obecnou informaci, tak v kurzu jsou a nadále i budou kousky, které se dají definovat jako pohodlné a volné, mírně bohémské a o něco dospělejší než během předchozích sezón.

Ze šatníku můžeš znovu vytáhnout koženou či denimovou bundu, široké košile a krok vedle neuděláš ani koupí poctivých krejčovských děl.

Domů
Sdílet
Diskuse