Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. dubna 2020 9:37
Čas čtení 3:40
Adrián Lukáč

Nový MacBook Air 2020 s nižší cenou nabízí více místa a je lákavější než kdykoliv předtím

Nový MacBook Air 2020 s nižší cenou nabízí více místa a je lákavější než kdykoliv předtím
TECH
Uložit Uložené

Redesignovaná klávesnice, větší úložiště a nižší cena. Důvody, kvůli kterým se vyplatí.

MacBook Air je nejoblíbenější a nejprodávanější notebook společnosti Apple. Je tenký, lehký, cenově dostupný a nabízí dostatek výkonu pro běžné uživatele. Technologický gigant z Coupertina v roce 2018 představil nový model tohoto ultrabooku a po dlouhých letech čekání ho přivedl konečně do moderní éry přidáním USB-C, Touch ID, Retina displeje a odstraněním MagSafe, USB-A a neestetického stříbrného rámu kolem displeje.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35

V témže roce se vyměnila i stará nůžková klávesnice za motýlí (tvar spínačů, které podpírají samotné klávesy). Oficiální cena modelu 2018 začínala na 1 199 $ (asi 29 tisíc korun). O rok později Apple vylepšil displej o technologii True Tone, slevil z ceny 100 $ (asi 2,5 tisíc korun), a to bylo asi tak všechno. Žádná sláva ani důvod na update ze staršího modelu.

Letos je změn hned několik. Nový procesor, dvojnásobek úložného prostoru, odstranění neoblíbené klávesnice a překvapivě nízká cena oficiálně začínající na 999 $ (asi 25 tisíc korun), o které můžeme v Česku jen snít). Pojďme se detailněji podívat na novinky, díky kterým může jít podle laptopmag.com o nejlepší MacBook Air vůbec.

Nový MacBook Air 2020 s nižšou cenou ponúka viac miesta a je lákavejší ako kedykoľvek predtým
Zdroj: Apple

Konečně vícejádrový procesor

Domů
Sdílet
Diskuse