Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2020 7:35
Čas čtení 0:31
Jakub Paulík

Selena Gomez žaluje tvůrce mobilní hry o 10 milionů dolarů

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Firmy vyvíjející mobilní hry měli porušit práva slavné zpěvačky.

Od herních společností (Gunagzhou Feidong Software Technology Co., Delaware-based Forgame US Corp., Mutantbox Interactive Ltd.), které využívají tvář Seleny Gomez bez jejího souhlasu na vlastní obohacení, žádá její advokát 10 milionů dolarů. „Jde o závažné porušení práv Seleny, budeme se bránit,“ řekl její právní zástupce pro TMZ.

Doporučeno
Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot Sestavili jsme žebříček deseti rapových interpretů, kteří budou v roce 2020 nejvíc hot 20. března 2020 12:25

Gomez tvrdí, že její sponzorované příspěvky na sociálních sítích mají hodnotu 800 tisíc dolarů a takové jednání odmítá respektovat. Za soudním sporem má stát mobilní hra Clothes Forever - Styling Game.

V ní mohou najít uživatelé upravenou fotografii Seleny použitou na titulní straně magazínu Flare. Hra se dá aktuálně stáhnout v Apple App Store. Otázkou však je, jak dlouho tam ještě bude. Slavná zpěvačka totiž žádá náhradu škody, část ze zisku firem a v neposlední řadě odstranění samotné aplikace.

Clothes Forever - Styling Game
Clothes Forever - Styling Game Zdroj: Clothes Forever - Styling Game / screenshot
Domů
Sdílet
Diskuse