Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2020 19:17
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Podcast: Úchyl, který chtěl přijít na první rande s pistolí. Poslali jste nám opět své bizarní příběhy

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Opět jste s námi podělili o vlastní příběhy.

Odebírej nás na Spotify

V posledním díle našeho nového podcastu Love is on the air probrali doktorka Nikita a docent Zach téma, se kterým se dokáže ztotožnit každý z nás, a tím jsou věci, které nás ve vztahu štvou nejvíce. A jak už bývá zvykem, nyní přišla řada na vás a vaše příběhy.

Opět jste nám poslali spousty a spousty osobních příhod, ze kterých jsme vybrali ty nejlepší a takové, které se dají zveřejnit. Dozvíš se tak například o negativních stránkách toho, když spolu dva lidé sdílí postel, o problémech v gay komunitě a o člověku, který chtěl jít na první rande s pistolí. Pohodlně se tedy usaď a užij si dnešní bonusový díl.

Doporučeno
Podcast: Co nás ve vztahu nejvíc se*e? Tyto věci rozhodně nikdy nedělej Podcast: Co nás ve vztahu nejvíc se*e? Tyto věci rozhodně nikdy nedělej 14. dubna 2020 21:48

Zbrusu nový díl podcastu ti přineseme už příští týden. Tématem bude první sex, a to jak první sex v životě, tak i první sex v novém vztahu. Do té doby si můžeš pustit úterní epizodu, pokud ti náhodou unikla.

Domů
Sdílet
Diskuse