Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2020 18:36
Čas čtení 0:33
Ondřej Jarůšek

V Česku zemřeli další 2 lidé s koronavirem a více než 100 pacientů se vyléčilo

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podívej se na aktuální údaje o koronaviru.

V České republice se aktuálně nachází 4 319 osob s potvrzeným onemocněním Covid-19. To je pro porovnání o více než 100 méně, než tomu bylo dnes ráno. Za celou dobu pandemie nového typu koronaviru u nás bylo prokázáno 7 486 případů nákazy (tedy včetně již vyléčených pacientů a těch, kteří nemoci podlehli). O aktuálních statistikách informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Dosud se v Česku podařilo vyléčit již 2 942 pacientů s koronavirem, jen během dnešního dne přibylo více než 100 nově uzdravených. Mírně však narostl také počet obětí. Během dneška zemřeli další dva lidé, celkový počet zemřelých se tak vyšplhal na 225. Dalších 359 pacientů je aktuálně hospitalizováno.

Za celou dobu pandemie u nás bylo provedeno již 226 255 laboratorních testů. Po slabším víkendu, kdy se obvykle testuje méně, se včera objem provedených testů opět výrazně zvýšil. V pondělí bylo konkrétně provedeno 7 667 testů, což je více než dvojnásobný nárůst v porovnání s nedělí.

Doporučeno
Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel 27. dubna 2020 15:02
Domů
Sdílet
Diskuse