Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2020 11:25
Čas čtení 0:59
Viktor Kniš

6ix9ine bude vysílat živě, nepromeškej první livestream po roce a půl ve vězení

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Tekashi bude mluvit s fanoušky již tento pátek.

Dnes už můžeme s určitostí říci, že Tekashi 6ix9ine je zpět na rapové scéně. Vše odstartuje v pátek, kdy spatří světlo světa první hudba od jeho zadržení. Zároveň přidává i první instagramový příspěvek, kterým avizuje, že se chystá vysílat prostřednictvím této sociální sítě živě. Stane se tak v pátek v devět večer našeho času, kdy už bude část nové tvorby venku. Zatím nikdo neví, co můžeme čekat, polemizuje se o tom, že by mohl duhový Daniel tímto způsobem oznámit i vydání alba.

Doporučeno
Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor 5. května 2020 18:29

Zatím není v ničích silách odhadnout, jakým způsobem bude vystupovat, v přímém přenosu však možná uvidíme, jak kontroverzního rapera může (ne)změnit 18 měsíců ve federální věznici.

Domů
Sdílet
Diskuse