Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2020 18:29
Čas čtení 2:16
Antonín Havlík

Když o tobě někdo po víc než 10 letech mluví tímto způsobem, tak už je to osobní. Label pokračuje i bez Barracudy, říká Pastor

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Jak se k celému beefu mezi Sergeiem Barracudou a labelem Azurit Kingdom vyjadřuje Pastor? Položili jsme mu několik otázek.

Veřejný beef ostravských raperů Sergeie Barracudy a Pastora poslední měsíc otřásl tuzemskou rapovou scénou. Vyústil v odchod prvního jmenovaného z jejich labelu Azurit Kingdom a Barracudův diss s názvem Jezebel, následnou odpověď v podobě vyjádření o fungování labelu jakožto firmy a poté i hudební zpracování Pastorovy odpovědi s názvem Public Enemy

Mezi fanoušky nejvíce rezonovaly Sergeiovy výčitky vůči tomu, že se Pastor celou dobu měl jen „vézt na jeho slávě“, což rozdělilo fanoušky na dva tábory: jedni, kteří s touto tezí souhlasí, a ti druzí, kteří se ptali, proč to říká až teď, když s ním léta spolupracoval a nic podobného nikdy neřekl.

Zeptali jsme se jich na to, i na další otázky. Prostor dostali oba. Barracuda na ně reagoval na svých Instagram Stories. „Vy si myslíte, že jsem mu nikdy neřekl, že to rapování stojí za ho*no? Já jsem to říkal celou dobu. Dával jsem to dostatečně hlasitě najevo,“ vyjádřil se Sergei. Pastor celou věc vysvětlil fanouškům mnohem důkladněji a tady je krátký rozhovor s ním na toto téma.

Pastor
Zdroj: Pastor/Instagram
Doporučeno
Sergei Barracuda se kvůli fanouškům vyjádřil k dissu od Pastora. „Byl jsem hloupý, teď nejsem,“ říká Sergei Barracuda se kvůli fanouškům vyjádřil k dissu od Pastora. „Byl jsem hloupý, teď nejsem,“ říká 28. dubna 2020 8:18

Co ti proběhlo hlavou, když jsi poprvé slyšel diss Jezebel?

Díky za optání. Track jsem vlastně neslyšel. Samozřejmě se ke mně donesly věci, co tam padly, třeba ze se Sergei naváží do mé snoubenky. Proběhly mi hlavou ty roky, kdy jsme se starali o všechny věci.

Domů
Sdílet
Diskuse