Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2020 19:47
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

Sergei Barracuda vydává jeden z nejlepších dissů českého rapu. Žil jsi z mého jména a mých čísel, vzkazuje Pastorovi

HUDBA ČESKÝ RAP SERGEI BARRACUDA
Uložit Uložené

Ostravský raper svému bývalému kolegovi nic nedaroval.

Nedávný rozpad ostravské rapové kapely Azurit Kingdom byl pro mnohé fanoušky velmi smutnou zprávou. Pastor a Sergei Barracuda fungovali jako tým bok po boku řadu let, nyní se však každý z nich rozhodl jít vlastní cestou. A za touto pamětihodnou epochou právě nyní dělá Sergei definitivní tečku. Tou je skladba Jezebel, která by se dala bez nadsázek označit za jeden z nejlepších diss tracků, jaký kdy na české scéně vznikl.

Sergei svému bývalému kolegovi vyčítá mimo jiné například to, že parazitoval na jeho jméně a číslech, za celou dobu společného fungování nepřinesl žádný hit a jen využívá ostatní. 

Ostravský raper momentálně chystá nový projekt s názvem Medusa II a právě tento track bude jednou ze skladeb, které se na něm objeví. Bližší informace o albu ti přineseme, jakmile budou dostupné.

Doporučeno
Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? Karlos Vémola neustále dře, Baba Jaga se vrátí k prostituci. Jak MMA fighteři trénují a čím se doma baví? 3. dubna 2020 11:01
Domů
Sdílet
Diskuse