Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2020 11:51
Čas čtení 0:40
Richard Balog

Celočerná fasáda s posuvnými moduly, vnitřní bazén, ale také naprosté soukromí. Nahlédněte s námi do tohoto sídla ve Varšavě

Celočerná fasáda s posuvnými moduly, vnitřní bazén, ale také naprosté soukromí. Nahlédněte s námi do tohoto sídla ve Varšavě
Zdroj: Aleksander Rutkowski (Olo Studio)
KULTURA
Uložit Uložené

Hlavní prioritou klientů bylo získat pocit maximální bezpečnosti a zároveň zajištění vysoké úrovně stavební estetiky. Jak si s tím poradili vyhledávání architekti KWK Promes?

Polský ateliér KWK Promes, v jehož čele stojí architekt Robert Konieczny, registrujeme již několik let, avšak až nyní jsme narazili na jejich unikátní dílo z Varšavy. Konkrétně se přitom jedná o projekt s pracovním názvem „Safe House“ vybudovaný podle striktních požadavků klientů, a to především s důrazem na maximální pocit bezpečí.

Ostřílení tvůrci s oblibou kubistických tvarů a funkčnosti se s touto výzvou pasovali delší dobu (2004–2008), ale finální výsledek práce rozhodně stojí za pozornost i v roce 2020.

Domů
Sdílet
Diskuse