Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 16:25
Čas čtení 0:52
Richard Balog

Staň se hvězdou nové kampaně spodního prádla značky Savage x Fenty, kterou má pod palcem Rihanna

Staň se hvězdou nové kampaně spodního prádla značky Savage x Fenty, kterou má pod palcem Rihanna
Zdroj: Savage x Fenty
MÓDA
Uložit Uložené

Zpěvačka neustále hledá nové tváře pro své značky, což představuje skvělou příležitost pro všechny ženy.

Globální superstar, která promění v úspěch téměř vše, čeho se dotkne. Rihanna už dávno není jen hudební hvězdou a přesvědčuje nás o tom prakticky neustále. Od roku 2016 se většinu pracovní doby soustředí především na módu a výsledkem jsou povedené spolupráce se značkou Puma, ale také vlastní kolekce spodního prádla, kosmetika a v neposlední řadě zrod FENT pod hlavičkou konsorcia LVMH.

Aktuálně přitom rodačka z Barbadosu opětovně hledá nové tváře pro kampaně Savage x Fenty, ve kterých se často objevuje i ona sama. 

Staň sa hviezdou novej kampane spodného prádla značky Savage x Fenty, ktorú má pod palcom Rihanna
Zdroj: Savage x Fenty
Doporučeno
Rivalita mezi adidas a Nike trvá celá desetiletí. Která ikona sportovní módy má aktuálně lepší nabídku? Rivalita mezi adidas a Nike trvá celá desetiletí. Která ikona sportovní módy má aktuálně lepší nabídku? 11. května 2020 10:08

Do soutěže se přitom může zapojit každá žena, a to bez ohledu na to, zda je štíhlá nebo má plnější tvary. RiRi se totiž domnívá, že krása nespočívá v ideálních mírách, nýbrž v charismatu.

Domů
Sdílet
Diskuse