Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. května 2020 17:39
Čas čtení 4:10
Ondřej Jarůšek

Profesionální MMA bojovnice se bije v kleci, je ale i milující matkou. Její partner je zápasník Oktagonu stejně jako ona

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Lucia Krajčovič a Vlasto Čepo tvoří pár a společně zápasí pod hlavičkou největší domácí MMA organizace. Zjistili jsme od nich řadu zajímavostí.

Věnovat se MMA na profesionální úrovni je extrémně náročná věc, o to víc, pokud je daný bojovník vázán rodinnými povinnostmi a během náročných příprav na zápas vychovává malé dítě. Právě to je případ slovenské bojovnice Lucie Krajčovič, kterou mohou fanoušci znát z působení pod hlavičkou organizace Oktagon MMA.

Ve svém současném partnerovi má však oporu. Tím je totiž Vlasto Čepo, který je rovněž zápasníkem Oktagonu, a tak sám dobře ví, co tvrdé tréninky a dlouhá příprava obnáší. Tuto slavnou MMA dvojici fanoušci uvidí aktuálně bojovat v rámci projektu Oktagon Underground a pří této příležitosti jsme dostali možnost dozvědět se několik zajímavostí z jejich soukromého i sportovního života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucia "PRETTY BEAST" Krajčovič (@luciakrajcovic),

Kromě toho, že jsi bojovnicí, jsi také matkou. Jak náročné je tyto dva světy skloubit dohromady?

Domů
Sdílet
Diskuse