Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2020 18:46
Čas čtení 2:33
Dominik Vetrák

Space Force si zamiluješ. Nový sitcom o neschopných Američanech snažících se dostat na Měsíc tě rozesměje v každé epizodě

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Space Force od tvůrců The Office je jedinečným komediálním seriálem, který musíš vidět.

Pokud Netflix neodklepne 2. sérii pro Space Force, budeme to považovat za zločin. Sitcom od tvůrců The Office, Grega Danielse a Steva Carella, který si zahrál i hlavní roli, se podařil v každém směru.

Vypráví o tom, jak se prezident USA rozhodne založit 6. složku svých ozbrojených sil. Space Force, tedy vesmírné síly USA, mají vzniknout pod drobnohledem generála Marka Nairda (Steve Carell) a dalších vysoce postavených vojenských úředníků, vědců a vojáků.

Doporučeno
Take Me Out je oproti nim slabota. Nic trapnějšího než tyto reality shows s úplně nahými účinkujícími jsi neviděl Take Me Out je oproti nim slabota. Nic trapnějšího než tyto reality shows s úplně nahými účinkujícími jsi neviděl 29. května 2020 14:41

Hned na začátku musíš vědět, že jde o divný seriál. Podobně jako ve většině sitcomů odehrávajících se na pracovištích a kancelářích, i v Space Force rychle poznáš množství postav, které jsou zčásti nebo zcela nekompetentní. Na svých pozicích nemají co dělat, díky čemuž vzniká množství vtipných scén.

Tón seriálu tě od začátku nastaví na atmosféru plnou parodie, ironie a sarkasmu, takže si i na tyto nevšední postavy velmi rychle zvykneš. Celkem mě překvapila i samotná zápletka. V trailerech není odhaleno všechno, a tak ti to neprozradíme ani my. Space Force se ale odmítá soustřeďovat pouze na kancelářské prostory a využívá všechny možné lokace, které pramení z příběhu a života postav.

Space Force si zamiluješ. Nový sitkom o neschopných Američanoch snažiacich sa dostať na mesiac ťa rozosmeje v každej epizóde
Zdroj: Netflix

Nejvíce si zřejmě oblíbíš generála Nairda v podání geniálního Steva Carella. Carell nám už dávno dokázal, že je vynikajícím hercem schopným zvládat i dramatické role. Jeho talent v komediálním prostoru je však nezpochybnitelný a ve Space Force to dokonale dokazuje. Vžil se do role generála, který musí vést vesmírné síly USA a dostat je na Měsíc, zatímco si musí dávat pozor na ostatní země, nevraživé kolegy a náročného prezidenta.

Průměrné hodnocení čtenářů
Tvé hodnocení
Jaké hodnocení bys dal ty?
Zobrazit výsledky
Skrýt výsledky
0/10
Domů
Sdílet
Diskuse