Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2020 13:03
Čas čtení 0:34
Jakub Paulík

Matka poražené finalistky SuperStar Diany Kovaľové: Byla to fraška

NEWS
Uložit Uložené

Matka Diany je vázána smlouvou, a tak se na Facebooku k věci vyjádřila pouze v krátkosti.

Talentovaná Diana Kovaľová v pěvecké soutěži SuperStar skončila na úctyhodném druhém místě. Její máma Jana ale podle portálu Topky.sk na sociální síti uvedla, že s výběrem finálové písně nemuselo být vše v pořádku.

Doporučeno
Tlumiče na auto, nahrávací studio či nový byt. Co by si TOP 5 finalistů SuperStar koupilo za 2 miliony korun, pokud by vyhráli? Tlumiče na auto, nahrávací studio či nový byt. Co by si TOP 5 finalistů SuperStar koupilo za 2 miliony korun, pokud by vyhráli? 31. května 2020 13:56

„Děkujeme velmi pěkně všem za každý jeden hlas pro Dianku. Nemohu napsat, co bych chtěla, protože jsme vázáni smlouvou. Byla to fraška,“ tvrdí. Komentující proto zajímalo, co svými slovy matka 15leté Diany chtěla vlastně říct. Jistá paní Sabina se zajímala, zda si písně vybírali soutěžící, nebo jim dopomohla produkce. Máma Diany reagovala odpovědí: „B je správně“.

Domů
Sdílet
Diskuse