Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2020 22:57
Čas čtení 3:20
Ondřej Jarůšek

Extrémně rychlé TKO a zlomené ruce. Epický turnaj Oktagon Underground 5 byl plný úžasných zápasů

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Finále české strany Oktagonu Underground je za námi!

Pražský klub Epic se stal v sobotu opět dějištěm dalšího turnaje v rámci unikátního projektu Oktagon Underground. Pátý díl turnajové série přinesl kromě očekávaných finálových soubojů na české straně pyramid také pětici superfightů, které diváky na hlavní zápasy skvěle naladily. I tentokrát jsme se dočkali atraktivních bitev, krásných ukončení a senzačních výkonů, pojď se tedy s námi podívat, jak celá akce probíhala.

Doporučeno
Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA Pouliční bitkař Kimbo Slice ničil jednoho soupeře za druhým, dostal se do UFC a stal se světovou hvězdou MMA 6. června 2020 10:42
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma),

Do prvního superfightu večera nastoupili 90kiloví borci Ivo Crhák a Stanislav Mašek. Nebezpečný postojář Crhák uplatnil své zkušenosti z K-1 a svého soupeře okopával ostrými low-kicky, kterými Maška poslal v druhém kole dokonce třikrát do počítání, což podle pravidel Oktagonu Underground automaticky znamená TKO. Výsledek zápasu bezpochyby ovlivnilo také zranění Maška, který si ve druhém kole pravděpodobně zlomil ruku. Přesto však boj nevzdal, za což mu náleží velká poklona. Po zápase navíc přišla zpráva, že ruku si zlomil i Ivo Crhák.

O neuvěřitelnou válku se v druhém zápase turnaje postarali Tomáš Mazal a Bernard Plavec, kteří si opravdu nic nedarovali. V prvním kole prokázal mírnou převahu první z jmenovaných, ve druhém kole však Bernard Plavec začal tahat za delší konec provazu, soupeři způsobil tržnou ránu na oku a poslal jej k zemi. Z prvního počítání se ještě Mazal postavil, druhé už však rozhodčí odmával jako KO. Oba borci do boje dali vše a fanouškům jasně dokázali, že i méně známí bojovníci se umí postarat o parádní přestřelku.

Domů
Sdílet
Diskuse