Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2020 8:29
Čas čtení 1:36
Martin Mičuda

Supersedan od BMW o 625 koních nově vypadá ještě brutálněji

Supersedan od BMW o 625 koních nově vypadá ještě brutálněji
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.press.bmwgroup.com/global/article/detail/T0309233EN/the-new-bmw-m5-and-bmw-m5-competition" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bmwgroup.com</a>
TECH
Uložit Uložené

M5 a M5 Competition prošly modernizací.

Bylo jen otázkou času, kdy BMW uzavře modernizaci řady 5 představením vrcholné verze. Stalo se tak právě teď, kdy nám německá značka servíruje podrobné informace a oficiální fotografie špičkových top modelů M5 a M5 Competition.

Všechny změny se nesou v identickém stylu, jaký jsme poznali při běžných vyhotoveních, i nejsilnější varianta proto nabrala na agresivitě.

Mohou za to především přední partie, kde facelift přinesl značně hranatější full-LED světlomety s přísnější grafikou. Za příplatek samozřejmě nemůže chybět laserová technologie BMW Laserlight. Decentně změněné tvary má ostatně i přední nárazník a samotné ledvinky (s dvojitými lamelami), žádné obrovské rozměry však v tomto případě nečekej.

Domů
Sdílet
Diskuse