Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2020 14:55
Čas čtení 1:33
Martin Mičuda

Pekelné AMG třídy E prošlo velkými změnami. V8 o 612 koních naštěstí zůstává

Pekelné AMG třídy E prošlo velkými změnami. V8 o 612 koních naštěstí zůstává
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.daimler.com/marsMediaSite/en/instance/ko/More-striking-design-improved-aerodynamics-and-more-comfort-Extensive-update-for-Mercedes-AMG-E-63-4MATIC-Saloon-and-Estate.xhtml?oid=46612045&ls=L2VuL2luc3RhbmNlL2tvLnhodG1sP29pZD00ODM2MjU4JnJlbElkPTYwODI5JmZyb21PaWQ9NDgzNjI1OCZib3JkZXJzPXRydWUmcmVzdWx0SW5mb1R5cGVJZD00MDYyNiZ2aWV3VHlwZT10aHVtYnMmZnJvbUluZm9UeXBlSWQ9NDEwMTI!&rs=2&ajaxRequestsMade=1" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">daimler.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Modernizace třídy E je tím pádem kompletní.

Jen před pár hodinami došlo k odhalení renovovaného BMW M5 (Competition) a nyní poznáváme modernizovanou podobu i jeho největšího konkurenta – Mercedesu-AMG E 63 (S). Třída E totiž nedávno prošla zásadní modernizací, která toho už na první pohled změnila překvapivě hodně. V obdobném směru se proto nese i facelift vrcholného provedení.

V porovnání s dosavadním AMG třídy E jsou změny očividné už na první pohled. Oba konce novinky jsou prakticky úplně nové. Vpředu evidujeme ještě agresivnější nárazník, jinak tvarovanou masku, kterou již tvoří vertikální lamely (tzv. Panamericana grill), zatímco světelnou techniku zastupují diametrálně jinak tvarovaná Multibeam-LED světla. Jinak tomu není ani vzadu, kde v rámci faceliftu koncová LED světla po stranách vystřídaly horizontálně umístěné světlomety.

Domů
Sdílet
Diskuse