Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2020 16:30
Čas čtení 1:51
Viktor Kniš

Justina Biebera obvinili ze sexuálního obtěžování. Zpěvák to vyřešil expresně

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Popový zpěvák neznámé profily na Twitteru obvinily ze sexuálního obtěžování. Justin Bieber sehnal důkazy o tom, že účty lžou.

Justina Biebera během víkendu obvinily neznámé profily na Twitteru ze sexuálního obtěžování. Zpěvák sice za normálních okolností na náhodné obvinění nereaguje, tentokrát ale nechtěl, aby se situace zvrtla nesprávným směrem, a tak ji expresně vyřešil. 

„Běžně se k věcem nevyjadřuji, jelikož náhodným obviněním čelím během celé mé kariéry, ale po diskusi s manželkou jsem se rozhodl veřejně promluvit,“ napsal Justin Bieber na sociální síti.

Doporučeno
Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana Upadl do temnoty a zrušil čtvrtmiliardové turné. Justina Biebera zachránily Hailey a Ariana 1. února 2020 13:58

Jedna věc jsou podle Justina Biebera pomluvy kvůli blbostem, problematiku sexuálního obtěžování ale nebere na lehkou váhu. „Chci promluvit nahlas, ale s respektem k mnohým obětem, které se s takovým problémem setkaly,” napsal Bieber s tím, že pracoval na shromažďování faktů předtím, než zveřejnil své stanovisko.

Tweety o obviněních ze sexuálního obtěžování už autor vymazal, Bieber přesto zvažuje žalobu. Údajná autorka příspěvků tvrdí, že ji zpěvák prý napadl 9. března 2014, když jí bylo 21 let a jemu 20. Popisuje, že se měl incident stát v hotelu Four Seasons v Texasu, kam ji údajně vzal. 

Aby Justin Bieber dokázal, co se v tento den stalo, musel pořádně zalovit v historii, protože v té době ještě po jeho boku stála Selena Gomez. Justin proto vytáhl starší článek, který dokazuje, že v té době byla popová zpěvačka s ním, což je první část jeho alibi. 

Druhá část alibi se týká dokladů z hotelu, ve kterém Bieber strávil noc. I z těch vyplývá, že 9. a 10. března 2014 nebyl ve Four Seasons. Jednu noc strávil na Airbnb a druhou v hotelu Westin Hotel. 

Na dokladu od hotelu najdeme jméno Mike Lowery, což je podle Biebera pseudonym, pod kterým se někdy ubytovávají, aby zaměstnanci hotelů neměli příležitost upozornit média na jeho příchod.

Domů
Sdílet
Diskuse