Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2020 21:35
Čas čtení 0:59
Tina Hamarova

Moře v Kanadě vyplavuje na břeh tuleně bez hlavy. Vědci tvrdí, že je zabíjejí lidé

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Kdyby ploutvonožce zabíjela jiná zvířata, proč by si brala jen hlavu?

Kanaďanka Deborah Short se šla projít se svým psem, když na pobřeží kanadského Vancouver Island uviděla velkého tuleně. Šla se na něj podívat blíže, když si všimla, že s ním něco není v pořádku. Zvířeti totiž chyběla hlava.

Doporučeno
Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) Začátky MMA v Česku byly tvrdé, trash talky Karlose Vémoly nemám rád, říká známý trenér Dan Barták (Rozhovor) 30. června 2020 16:04

Tento nepříjemný zážitek se jí stal ještě v dubnu, od té doby si všímá bezhlavých ploutvonožců na pobřeží pravidelně. V posledních týdnech se začali objevovat znovu, píše web CBC News.

Na kanadských plážach vyplavuje tulene bez hlavy. Vedci predpokladajú, že sú za tým ľudia
Zdroj: Twitter/ CTVNewsAlanna

„Evidentně měl uříznutou hlavu," řekla pro CBC Deborah. „Nejenže jsem byla vyděšená, ale byla jsem zejména naštvaná. Nedokážu pochopit, jak by někdo mohl zranit tak krásná zvířata.“

Domů
Sdílet
Diskuse