Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2020 11:43
Čas čtení 0:51
Richard Balog

Takto vypadá dovolenkový sen uprostřed pouště, v němž si užívají chvíle volna Kylie Jenner, Kim Kardashian či manželé Bieberovi

Takto vypadá dovolenkový sen uprostřed pouště, v němž si užívají chvíle volna Kylie Jenner, Kim Kardashian či manželé Bieberovi
Zdroj: Aman Group S.à.r.l.
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Tip, který na stránkách cestovních kanceláří rozhodně nenajdeš.

K prázdninovému období neodmyslitelně patří dovolená, na kterou se lidé těší už od ledna.

Jen před pár dny jsme například na Instagramu Kylie Jenner zahlédli resort uprostřed pouště v oblasti Canyon Point, o kterém si dnes povíme několik zajímavostí.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Amangiri Resort patřící pod švýcarskou síť hotelů Aman Group S.a.r.l. je ztělesněním představ o dokonalém místě na trávení horkých letních dnů a vypadá to tak, že podobný vkus má několik známých tváři. Chvíle volna si tu užívali například i manželé Bieberovi či Kim Kardashian s rodinou.

Hotel je obklopený písečnou krajinou a skalami. Svým návštěvníkům nabízí množství dobrodružství, jako třeba jízdu na koni, vyhlídkový let horkovzdušným balónem nebo turistiku. Pro lidi upřednostňující relax je k dispozici i luxusní wellness centrum hodné pěti hvězdiček.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Architekti při návrhu resortu vsadili na jednoduchost a minimalistický dekor, což dokonale koresponduje s okolím.

Horší to je už s rezervacemi. V případě zájmu o ubytování v pavilonu One Private Canyon je nejbližší volný termín až v létě 2021 a 1 noc tam stojí více než 80 tisíc korun. Tento rok by ses do Utahu i tak dostal jen s obtížemi, a tak aspoň můžeš začít šetřit.

Domů
Sdílet
Diskuse