Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. července 2020 16:46
Čas čtení 0:38
Daniel Mikolášik

Dara Rolins měsíčně za koncerty vydělá i milion korun. Kromě toho má milionové kontrakty na Instagramu

HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Popová diva se v rozhovoru pochlubila nemalými příjmy. Dodává však, že tomu předcházejí dlouhé a únavné hodiny na cestách.

Česko-slovenská popová hvězda Dara Rolins se může jako jedna z mála místních osobností pochlubit tím, že působí v showbyznysu odmalička. Hvězdy její velikosti si za koncerty říkají pořádný balík a ani Dara není výjimkou.

Doporučeno
Natáčení klipu s Yzomandiasem, obří show a 74 úžasných zápasů. Bojovníci Oktagonu Underground promluvili o unikátním turnaji Natáčení klipu s Yzomandiasem, obří show a 74 úžasných zápasů. Bojovníci Oktagonu Underground promluvili o unikátním turnaji 12. července 2020 17:26

V nejnovějším rozhovoru pro Forbes otevřeně promluvila o svých příjmech, o kterých se jiným může jen snít. Měsíčně prý dokáže na vystoupeních vydělat od 700 tisíc korun až po milion korun. Jde o výdělky před vypuknutím koronaviru, neboť v době pandemie nikdo nekoncertoval.

„Za normálních, nepandemických okolností vydělám kolem 700 tisíc až milion korun měsíčně jen za živá vystoupení, tedy koncerty a komerční akce. K tomu milionové kontrakty z Instagramu,“ prozrazuje Dara.

Diář má pořádně nabitý. „V průměru 10, v době večírků i 20 vystoupení měsíčně, když není korona. Počítám do toho i vystoupení na komerčních akcích. To jsou hodiny, hodiny, hodiny na cestách. Jsem nomád, regulérní kamioňák. I když to auto neřídím, je to únavné,“ dodává.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domů
Sdílet
Diskuse