Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2020 23:49
Čas čtení 1:55
Dominik Vetrák

Nové záběry z Assassin’s Creed Valhalla, ale i další díl Watch Dogs. Toto jsou nové hry z konference Ubisoftu

TECH
Uložit Uložené

Ubisoft uspořádal svůj první digitální event s názvem Ubisoft Forward.

Ubisoft dnes uspořádal svůj první digitální event s názvem Ubisoft Forward. Byl namísto jejich zrušené E3 konference. Během prezentace jsme se dočkali mnoha nových videí. Mezi nimi bylo i Watch Dogs Legion, které Ubisoft představil jako první.

Třetí díl v populární hackerské série se odehrává v Londýně, který okupuje speciální agentura s cílem ovládnout Londýn a udělat z něj první absolutně bezpečné město na světě. Učinit tak mají pomocí dokonalé kontroly technologií, kamer a všeho, co se dá hacknout.

Doporučeno
Vybavit si byt smart technologiemi podle našeho návodu nemusí být drahé. Podívali jsme se na různé značky a druhy gadgetů Vybavit si byt smart technologiemi podle našeho návodu nemusí být drahé. Podívali jsme se na různé značky a druhy gadgetů 11. července 2020 10:32

Hráč tentokrát nehraje za jediného hrdinu. Namísto toho budeš moci naverbovat jakéhokoli občana Londýna, který nesouhlasí s vládními pravidly. Každý člověk má jiné výhody. Někdo dokáže lépe hackovat, někdo zase bojovat. Jiné postavy dokáží infiltrovat nepřátelské zařízení a podobně.

Čím více lidí přesvědčíš, tím více možností ve hře budeš mít. Posily do tvé skupiny odboje získáš tak, že je nejprve oslovíš a následně pro ně uděláš nějakou misi, čímž si získáš jejich přízeň. 

Třetí díl tak nabídne dostatek inovací zejména, co se hratelnosti týče. Hlavní hrdina tak již nebude nejlepší ve všem, co hra nabízí. Každý člen odboje se vyzná v jiných oblastech a je jen na tobě, koho si vybereš a koho udržíš naživu.

Domů
Sdílet
Diskuse