Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. července 2020 21:19
Čas čtení 1:22
Tímea Krauszová

Rozkošný pejsek z Japonska má lepší výrazy obličeje než v animáku. Je aktivní a veselý navzdory těžké nemoci

NEWS
Uložit Uložené

Gen je houževnatý a aktivní Corgi.

To, že některým zvířatům se na Instagramu daří více než lidem, už dávno víme. Zejména během povinné karantény nám někdy jednoduše vykouzlila úsměv na tváři. Jedním z populárních psů na sociální síti je i Corgi Gensaku (nebo zkrátka Gen), který žije v Japonsku. Sleduje ho už 143 tisíc lidí a navzdory několika nemocem a selhávajícím ledvinám dělá jeho majitelka vše pro to, aby žil naplněný a kvalitní život.

Má výrazy jako z animovaného filmu

Pětiletý corgi žije v japonské prefektuře Okajama a na Instagramu je aktivní už 5 let. Díky tomu jeho výrazy jako z animáku přinášejí radost desítkám tisíc lidí.

Doporučeno
Turisté přibrali, stěžují si Benátčané. Museli omezit počet lidí na gondolách, protože se začaly potápět Turisté přibrali, stěžují si Benátčané. Museli omezit počet lidí na gondolách, protože se začaly potápět 23. července 2020 11:37
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Corgi_Gen (@genthecorgi) on

Přestože se téměř vždy tváří překvapeně, jako by ho neustále něco šokovalo, podle jeho majitelky je to velmi pohodový a veselý pes. „Většina psů se asi bojí nemocnic i salonů, ale Gen bude vrtět ocáskem i na vyšetřovacím stolku. Miluje i sestřičky,“ řekla pro Vice majitelka Čikomaru.

Domů
Sdílet
Diskuse