Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. srpna 2020 11:52
Čas čtení 1:37
Tímea Krauszová

Tinder Plus je pro heterosexuální muže ve středním věku dražší než pro jiné uživatele. Analýza odhalila dvojí metr na seznamce

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nedávné vyšetřování odhalilo, že placená verze oblíbené appky na seznamování má různou cenu pro různé lidi.

Australská skupina zastupující konzumenty s názvem Choice vyzkoušela tzv. mystery shopping na Tinderu. Pomocí 60 dobrovolníků odhalili, že cena za Tinder Plus (tedy placenou verzi Tinderu s výhodami) se liší podle věku, pohlaví a také místa, kde se nacházíš. Muži ve věku nad 50 let platí až pětkrát více než jiní uživatelé aplikace, to však ani zdaleka není jediné zjištění, informuje VICE.

Cena Tinder Plus v Bratislave.
Cena Tinder Plus v Bratislave. Zdroj: Tinder / screenshot

Starší muži to mají dražší než mladší ženy

Tinder Plus je předplacená verze Tinderu, ve které můžeš zrušit náhodné svajpy, prohlédnout si, komu se líbíš, nebo si změnit geolokaci a prohlížet si muže či ženy v jiném městě nebo státě. Cena za tuto službu se však liší podle toho, kdo o ni projeví zájem. Z analýzy ukázalo, že obvykle měli mladší uživatelé výraznou slevu. Lidé ve věku do 30 let by za Tinder Plus zaplatili 6,99 až 16,17 dolarů za měsíc, zatímco lidé nad 30 musí zaplatit 14,99 až 34,37 dolarů za stejnou službu.

Domů
Sdílet
Diskuse