Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2020 18:01
Čas čtení 1:08
Ondřej Jarůšek

Co říká Rytmus o MMA zápasu youtuberů Explo vs. Vláďa? O názor se podělil i Karlos Vémola a Jirka Král

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Oktagon MMA zveřejnil nové video o očekávané bitvě youtuberů.

Domácí organizace Oktagon MMA v minulosti doručila již celou řadu velkolepých akcí a v nadcházejících měsících je v plánu spousta dalších. Jedním z aktuálně nejvíce diskutovaných zápasů, na které se diváci mohou těšit, je tzv. Válka youtuberů, v níž proti sobě síly poměří tvůrci videí Expl0ited a VláďaVideos.

K této očekávané akci nyní organizace zveřejnila nové video, v němž se o názor na MMA souboj známých internetových bavičů podělilo několik slavných osobností. Mezi nimi je například Rytmus, který si v minulosti na vlastní kůži sám vyzkoušel, co příprava na zápas obnáší, přestože v jeho případě se jednalo o box. 

„Je to výborná věc,“ říká slavný slovenský raper. Podle něj je skvělé vidět, jak se oba borci této výzvě postavili čelem a jak se připravují na svoji premiéru v kleci. Stejný názor má i Ivy Hašková, vítězka Projektu Y, která věří, že tato zkušenost Explovi i Vláďovi změní život.

Doporučeno
Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl Neuvěřitelný život Mikea Tysona: 10 šílených zajímavostí, které jsi o boxerské legendě možná nevěděl 18. srpna 2020 15:44

Zajímavostí je, že když youtubeři nabídku na zápas dostali, oba se zeptali svého kolegy Jirky Krále, co si o tom myslí. „Řekl jsem, že jestli se na to cítí fyzicky a psychicky připravení, tak ať do toho jdou,“ říká ve videu.

A nechyběl ani český bijec Karlos Vémola. „Zatím si myslím, že oba frajeři vůbec neví, do čeho jdou, ale záleží, jaký mají koule a co pro to opravdu udělají,“ uvedl Terminátor. „Buď udělají ostudu, nebo všechny překvapí,“ dodal.

V minulosti na zápas vyjádřili názor i slavní bojovníci, jako například slovenský velikán Attila Végh, Gábor Boráros a další.

Ve zbytku videa uvidíš, co oba youtubeři během přípravy prožívají, jak snáší dietu a jak chystanou bitvu vidí lidé z jejich blízkého okolí. Je patrné, že oba dřou ze všech sil a fanoušci se mohou těšit na show velkých rozměrů, ať už samotný zápas dopadne jakkoliv.

Anketa:
Kdo podle tebe vyhraje?
Expl0ited
VláďaVideos
Remíza
Expl0ited
52 %
539 Hlasů
VláďaVideos
40 %
417 Hlasů
Remíza
9 %
90 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse