Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2020 13:34
Čas čtení 1:52
Vojtěch Vanda

Adam Vojtěch neunesl tlak opozice, novinářů i vládních členů, řekl Babiš na tiskové konferenci. Prymula by měl úřadovat od zítřka

NEWS ADAM VOJTĚCH ANDREJ BABIŠ
Uložit Uložené

Premiér Andrej Babiš předstoupil před novináře na tiskové konferenci v pondělí o půl jedné, kdy představil mimo jiné funkci znovu ustanoveného Krizového štábu.

Premiér Andrej Babiš předstoupil před novináře na tiskové konferenci v pondělí odpoledne, na níž oficiálně představil Romana Prymulu jako nového ministra zdravotnictví. Upřesnil, jaký vstup do funkce nového ministra čeká, hlavní účel znovu ustanoveného Ústředního krizové štábu, i vztah s bývalým ministrem zdravotnictví Adamem Vojtěchem.

Doporučeno
Novým ministrem zdravotnictví bude Roman Prymula Novým ministrem zdravotnictví bude Roman Prymula 21. září 2020 11:30

Roman Prymula bude novým ministrem zdravotnictví. Tuto informaci oficiálně potvrdil premiér Andrej Babiš na tiskové konferenci v pondělí odpoledne. Jeho hlavním úkolem bude spravovat krizové řízení, které nyní Českou republiku čeká. Jestli měl premiér nějaké další kandidáty na tento post, neuvedl.

Ve dvě hodiny by se měl nový ministr setkat s prezidentem Zemanem v Lánech, po schůzce by mělo být vyřešeno veškeré papírování. Zítra už by měl nastoupit do funkce a představit všem svou vizi.

Domů
Sdílet
Diskuse