Přepnout do nočního režimu
Přepnout do denního režimu
Středa 2. 12. 2020 svátek má Blanka

hledej na refresheru

Chceš dostávat notifikace i na tomto zařízení?
Gastro - Restaurace
0
Denisa Bodková
27. září 2020, 9:08
Čas čtení: 4:34
Uložený článek najdeš v nabídce uživatele.

Keď sa otvorí podnik na takýto štýl vo Viedni, ľudia čakajú na stôl. V Bratislave to tak nie je, tvrdí majiteľ SeeU (Rozhovor)

IT-čkár s vášnou k umeniu zložil tím kuchárov, ktorí pôsobili v michelinských reštauráciách po celom svete a rozhodol sa investovať do prevádzky aj napriek momentálnej kríze.

Denisa Bodková
27. září 2020, 9:08
Čas čtení: 4:34
Keď sa otvorí podnik na takýto štýl vo Viedni, ľudia čakajú na stôl. V Bratislave to tak nie je, tvrdí majiteľ SeeU (Rozhovor)
Zdroj: PAULÍNA ŠČEPKOVÁ/REFRESHER
Musíš být přihlášený/á, abys mohl/a uložit článek.
Nepodarilo sa uložiť zmeny. Skús sa nanovo prihlásiť a zopakovat akciu.

V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
OK
0
Uložit na později.
Uložený článek najdeš v nabídce uživatele.

Bol si sa už najesť v SeeU? Nová reštaurácia blízko centra Bratislavy ponúka tradičné jedlá na moderný spôsob. Takže je dosť možné, že ak prídeš na guláš, nedostaneš ho na tanieri tak, ako by si si predstavoval, ale o niečo luxusnejšie.


Jeden z majiteľov SeeU, Lukáš, nás privítal v podniku, ktorý bol jeho snom. IT-čkár s vášňou k umeniu vytvoril dizajn celého podniku, zložil tím kuchárov, ktorí pôsobili v michelinských reštauráciách po celom svete a rozhodol sa investovať do prevádzky aj napriek momentálnej kríze. 

 

Kde sa vzalo SeeU?

Ja som predtým v gastre nikdy nerobil, no precestoval som takmer celý svet a vyhľadával som michelinské reštaurácie a top hotely, je to taká moja záľuba. Raz som si povedal, že si otvorím reštauráciu. Hľadal som na Slovensku niečo, čo by bolo obdobné tomu, čo som našiel vo svete, no veľmi som nepochodil.

 

Tradičné jedlá na netradičný spôsob. V SeeU na Košickej zažiješ gastro orgazmus
Zdroj: PAULÍNA ŠČEPKOVÁ/REFRESHER

 

Na Slovensku chýba michelinská reštaurácia, čo je škoda. 

 

Čo je teda primárne vašou prácou, keď ste sa doteraz nevenovali gastru?

Mám IT firmu, čiže úplne iný sektor. No pohrával som sa s myšlienkou otvoriť reštauráciu s modernou kuchyňou, tak sme spoločne s mojimi dvoma parťákmi dali dokopy peniaze a išli do toho.


Bolo tam aj nejaké prepojenie medzi prácou v IT sektore a gastronómiou?

Článek můžeš dočíst jen s aktivním REFRESHER+
Kdykoli ho jednoduše zrušíš
Už od 55.00 Kč měsíčně
VÍCE O PŘEDPLATNÉM

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aké bolo prepojenie medzi prácou v IT a gastronómiou
  • Aká je zatiaľ spätná väzba od zákazníkov
  • Aké špeciálne jedlá nájdeš v ponuke reštaurácie
  • Či podnik nejako zasiahla pandémia koronavírusu

Upozornit na chybu. Pokud jsi našel nedostatek v článku nebo máš připomínky, dej nám vědět.
Náhledový obrázek: instagram/seeu_foodbar Tagy: bratislava, gastro, seeU
Ohodnoť článek
5
Sdílej článek
Hodnocení tohoto článku je dostupné jen s aktivním předplatným REFRESHER+.
Předplatit
Zrušit
Při hodnocení článku nastala chyba. Zkus se nově přihlásit a znovu ohodnotit článek.

V případě že problémy přetrvávají, kontaktuj prosím administrátora.
OK
Dostávej nejlepší obsah mailem
Nestíháš všechno sledovat? Pošleme ti do schránky nejčtenější a nejlepší obsah.
Žádný spam. Kdykoli se můžeš z odběru odhlásit.
Posílat e-mail
Nejčtenější
Domů
Sdílet
Diskuse
Hledat
Více
Zapni upozornění a už ti nic neunikne!

Chceš vědět, co se děje, a mít přehled? Dostávej upozornění o nejžhavějších zprávách na Refresheru.

(Příklady: Hořel Notre Dame, Zemřel Mac Miller, Trailer na Avengers)
(Příklady: Sagan skončil první, Nový zákon s vlivem na moderní lidi, Dnes nás čeká zatmění slunce)
Pokud chceš, abychom ti poslali téměř všechny novinky, vyber tuto možnost.