Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 19:52
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

Calin rapuje o sexu a drogách, Kanye West zase řádil a ukážeme ti děsivá MMA zranění

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Máme pro tebe nový díl Freshnews.

Pravidelné středeční Freshnews jsou tady a s nimi jako vždy přichází i porce novinek z posledních dní. Dnešním dílem tě provede naše moderátorka Petra, která si přichystala hned několik žhavých zpráv, pojďme tedy rovnou na to.

V novém díle zavítáme jako obvykle do domácích rapových vod. Konkrétně se podíváme na zpívaný track s názvem Panama, který fanouškům doručil Calin. Hudební novinka je předzvěstí chystaného alba, které by mělo spatřit světlo světa ještě letos. A na základě nové skladby se zdá, že se máme opravdu nač těšit.

Povíme si ale například také o novém tracku, kterým zaútočil na youtubové trendy Refew. Ten se totiž v písni Vítejte v Čechách ostře vyjádřil na téma vládních opatření proti pandemii koronaviru. Několik slov věnoval i bývalému ministru zdravotnictví Adamu Vojtěchovi, který pár dní nato rezignoval.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

Zastavíme se ale i v Americe. Kanye West totiž opět rozpoutal bouři na sociální síti Twitter, kde publikoval desítky bláznivých příspěvků. Tentokrát si vzal na paškál značku Puma, která podle něj vydává odpad. Chce jí ale prý pomoct tím, že ji spojí se značkou adidas. Právě pod Pumu patří jeho kolega Jay-Z. Společnosti však na jeho nevybíravá slova zatím nijak nereagovaly.

A co dalšího se v nových Freshnews dozvíš? Tak třeba o deseti hororových zranění v MMA, aktuálním díle našeho vztahového podcastu Love is on the air, ale v neposlední řadě taky o první paralympioničce, která se dostala na obálku Playboye. Přejeme příjemnou podívanou!

Doporučeno
Jak se dá poznat vlastní sexuální orientace? Poslechni si tento jednoduchý návod Jak se dá poznat vlastní sexuální orientace? Poslechni si tento jednoduchý návod 23. září 2020 8:11
Domů
Sdílet
Diskuse