Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2020 6:31
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

První paralympionička na titulce Playboye se svlékla do naha: Různorodost je součást společnosti a tolerance nás posouvá dál

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Německá paralympionička Elena Krawzow je držitelkou stříbrné medaile z olympiády v Londýně v roce 2012 a také mistryně světa.

Úspěšná plavkyně a majitelka hned několika cenných umístění na nejprestižnějších pódiích Elena Krawzow obsadila nejnovější titulku pánského magazínu Playboy. Německá paralympionička trpí Stargardtovou chorobou, která se týká poruchy zraku.

„Jsem první paralympionička na titulce Playboye. Takovou příležitost jsem nemohla odmítnout a nechat si ji ujít,“ pochlubila se mladá plavkyně na svém Instagramu.

Dodala, že si oba dny focení užila a neměla před objektivem žádný strach. Raduje se z pozitivní zpětné vazby, i když přiznává, že se dočkala i překvapených komentářů šokovaných fanoušků.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

Ve skutečnosti však její focení nebylo jen o tom, aby získala popularitu. Držitelka stříbrné medaile z olympiády v Londýně v roce 2012 a také mistryně světa prozradila, že by chtěla i takto motivovat každého, kdo si myslí, že jeho zdravotní postižení ho může zastavit před tím, aby si plnil sny.

„Chci jít příkladem a pokusit se dosáhnout větší tolerance ve společnosti, aby lidé se zdravotním postižením mohli dělat cokoli a aby se nemuseli skrývat, ačkoli nejsou jako většina. Ne každé postižení je vidět na první pohled. Různorodost je součást společnosti a tolerance nás posouvá dál,“ dodává paraolympionička.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Elena Krawzow (@elena_krawzow),

Domů
Sdílet
Diskuse