Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společností Lego a Levi's.
29. září 2020 17:48
Čas čtení 1:10
Sponzorovaný obsah

Kolekce pro každého, v kom dříme malé dítě. Světoznámé značky Lego a Levi's se spojily v módní spolupráci

MÓDA
Uložit Uložené

Kreativita v tomto případě dostává zcela nový rozměr, vrátíš se totiž na chvíli do dětských časů. Ikonické značky představují limitovanou kolekci, která je pro každého.

Světoznámé značky LEGO a Levi's spojily to, co milují nejvíce – kreativitu a hravost s kvalitními materiály i ikonickými kousky ze svých dílen. Těžko bychom hledali už na první pohled ideálnější spojení pro všechny ty, kterým záleží na tom, aby vypadali dobře, ale zároveň, aby v sobě opět alespoň na chvíli zapálili plamínek malého dítěte. Tato limitovaná kolekce se v obchodech Levi’s objeví již 1. října tohoto roku. Očekáváme, že o ni bude obrovský zájem, a tak doporučujeme pospíšit si v případě, že si chceš urvat svůj vysněný kousek. 

Kombinace lásky k oblíbeným džínům Levi’s a vášni pro kreativní tvorbu s kostkami LEGO stvořila neuvěřitelnou kolekci plnou nostalgie, hravosti a chuti realizovat vlastní nápady.

V rámci spolupráce vznikla vůbec první ohebná platforma LEGO, která je součástí oblečení exkluzivně v rámci této kolekce. Jde o pružný LEGO panel z odolného silikonu, na kterém si mohou všichni kreativci vytvořit vzory pomocí ozdobných dílků. Ke každému kousku z limitované kolekce dostaneš speciální balíček 110 kousků LEGO DOTS.

Jednou si můžeš vyčarovat smajlíka, jindy oblíbené logo nebo využít malé dílky na barevné doladění svého outfitu. LEGO panel bude k dispozici jako přizpůsobitelná nášivka na bundách Trucker Jacket a Dad Crop Trucker Jacket, na džínách 501 '93 Straight Jeans a na mikinách s kapucí či crewnecích.

V kolekci nechybí ani trička s potiskem, na kterých sice nebudou malé platformy LEGO, jejich jedinečné grafické zpracování s odkazy na obě značky však potěší milovníky Levi's i LEGO. 

Chybět nebudou ani doplňky, u kterých se také můžeš projevit jako umělec. Náramky ze série LEGO DOTS budou k dispozici v široké škále barev a s různým tematickým zaměřením, takže každý najde ten, který nejlépe charakterizuje jeho osobnost. 

Náramek si můžeš sám navrhnout a ozdobit. Zakoupit je budeš moci v síti hračkářství a u internetových prodejců.

Svetoznáme značky LEGO a Levi's sa spojili v módnej kolekcii, ktorú si upravíš podľa seba aj bez krajčírskych skúseností
Zdroj: LEGO x Levis

Více informací o kolaboraci naleznete na www.lego.cz/levis.

Domů
Sdílet
Diskuse