Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 13:14
Čas čtení 0:49
Tereza Šnajdrová

Prymula si založil Twitter a vyzval občany, aby si o víkendu četli knížky

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Ministr zdravotnictví si pro komunikaci s obyvateli založil Twitter. Ihned ho použil jako výzvu k tomu, aby lidé o víkendu zůstali doma.

Novému ministru zdravotnictví Romanu Prymulovi bylo doporučeno, aby si pro snažší komunikaci s obyvateli Česka založil Twitter. Jeho účet je již aktivní a epidemiolog na oplátku všechny vyzval, aby využili deštivého prodlouženého víkendu ke čtení knížek. V závěru také doporučil nainstalování aplikace eRouška, která by měla hygieně pomoci s trasováním nakažených koronavirem.

Doporučeno
Kdo je Roman Prymula? Epidemiolog s vazbami na Čínu, který se proslavil kontroverzními výroky Kdo je Roman Prymula? Epidemiolog s vazbami na Čínu, který se proslavil kontroverzními výroky 22. září 2020 12:29

Roman Prymula se na doporučení kolegů z Ministerstva zdravotnictví chtěl přiblížit spoluobčanům a rozhodl se pro založení vlastního twitterového účtu. Každý uživatel sociálních sítí ví, jak důležité je správně zvolit první příspěvek, aby byl pro ostatní zajímavý. Prymula překvapil postem, který ostatním radí, že o víkendu mají zůstat doma, protože bude pršet a pro všechny bude lepší, když svůj čas budou věnovat rodině a čtení knih

Domů
Sdílet
Diskuse