Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2020 23:33
Čas čtení 4:22
Ondřej Jarůšek

Ostré bitvy a hvězdy české a slovenské MMA scény. Oktagon 16 přinesl další senzační podívanou

SPORT OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Brno se stalo dějištěm dalšího číslovaného turnaje Oktagonu.

Po nucené pauze způsobené koronavirovou krizí je domácí organizace Oktagon MMA zpátky a spolu s ní se do akce v plné síle vrátili i populární bojovníci české a slovenské scény. Ti se divákům v sobotu představili v brněnské Zoner Boby Hall, která se stala dějištěm očekávané události Oktagon 16.

Turnaj se nesl ve znamení hvězdných duelů, ostrých přestřelek a špičkových výkonů, na které fanoušci tak dlouho čekali. Pojď se tedy s námi podívat, jak celý galavečer probíhal.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

Nabitou kartu turnaje odstartovala bitva Rafael „Kratos“ Xavier vs. Michal Plesník. Svěřenec Attily Végha stál před velkou zkouškou, ve svém prvním profesionálním zápasem totiž stanul proti podstatně zkušenějšímu Brazilci, který pomáhal v přípravě i hvězdnému bojovníkovi UFC Paulu Costovi.

Navzdory své počáteční aktivitě se Plesník po zhruba 30 sekundách prvního kola dostal na zem, kde nebezpečnému Brazilci dokázal pár minut vzdorovat, své tažení ale nakonec Xavier dotáhl do úspěšného konce. Krvácejícího Plesníka zasypal tvrdými údery, po kterých rozhodčí zápas ukončil.

Domů
Sdílet
Diskuse