Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 16:35
Čas čtení 0:52
Adam Novosad

Conor McGregor si vyholil hlavu. Chystá další velkolepý návrat do UFC?

NEWS
Uložit Uložené

Irský bojovník v červnu ohlásil, že odchází do sportovního důchodu.

Donald Cerrone měl být posledním skalpem Conora McGregora v UFC. Irský bojovník v lednu tohoto roku porazil svého amerického soupeře po 40 sekundách v prvním kole, ale o několik měsíců později ohlásil konec kariéry, píše The Sun.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

McGregor však v minulosti několikrát naznačoval, že se z oktagonu chystá odejít, ale nakonec vždy ohlásil návrat. Jinak tomu nebylo ani po zápase s Floydem Mayweatherem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

I proto fanoušci po poslední změně image nevědí, co mají od extravagantního Ira očekávat. Conor si nechal vyholit celou hlavu, čímž navázal na svůj starší vzhled, kdy bojoval s Natem Diazem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Vyholená hlava přišla před koncem září a na Instagramu v následujících dnech začaly intenzivněji přibývat fotografie z tréninkového centra a posilovny. Bojovník trénoval sám, ale do haly vzal i své dítě a pochlubil se i plně naloženým bench pressem.

Ir oslavil své 32. narozeniny, avšak ve své současné formě by se za výkon v oktagonu stydět nemusel. Fanoušci si myslí, že vyholený McGregor značí návrat motivace a Ir se po zátěžových trénincích vrátí zpět do UFC, kde na něj stále v budoucnu čeká odvetný zápas s Khabibem Nurmagomedovem.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

Domů
Sdílet
Diskuse